Download ons gratis stappenplan

Wil jij leren hoe je je eigen design kunt lezen? Download dan ons gratis stappenplan!

Sacral authority cursus: ‘Hell yes, or hell no’.

Heb jij een Sacral authority? Leer in deze cursus álles over jouw autoriteit en hoe het jou gaat helpen bij het maken van betere keuzes voor jezelf.

Het leren leven van je design begint met het volgen van jouw strategie én autoriteit. Het (weer) leren luisteren naar jouw innerlijke stem. Om (weer) te leren luisteren naar jouw gevoel, om keuzes te maken voor JOU.

En daar kun je heel veel over lezen, veel over horen. Je kunt het allemaal ‘weten’. Maar uiteindelijk gaat het erom dat je het voelt. Dat je het kunt (h)erkennen, dat je begrijpt wat het je wel (en niet) vertelt en dat je ernaar durft te luisteren. En dat leer je alleen door ermee aan de slag te gaan. In deze cursus nemen wij je aan de hand mee, zodat jouw ‘onderbuikgevoel’, jouw Sacrale respons, aan het einde van deze cursus geen geheimen meer voor je heeft.

Keuzes, keuzes, keuzes

Keuzes: onderzoek wijst uit dat we er zo’n 35.000 maken per dag. Wat trek ik aan, wat zal ik eten, zeg ik ja of nee tegen een samenwerking, neem ik dat telefoontje wel of niet op, hoe laat ga ik naar bed, ga ik wel of niet voor die relatie, wil ik dat huis wel of niet kopen? Het leven is een aanéénschakeling van keuzes. En als we iets in ons leven willen veranderen, dan hoeven alleen maar andere keuzes te maken. Klinkt simpel toch? Maar waarom is keuzes maken in praktijk dan vaak zo moeilijk?

Onder andere omdat we tegenwoordig zó gewend zijn om keuzes te maken met ons hoofd. De welbekende rationele beslissingen. We zijn gewend te bedenken, in plaats van te voelen. Maar wat als wij je vertellen dat je hoofd helemaal niet gemaakt is om keuzes te maken? Sterker nog: dat alle antwoorden er al zijn en dat ze in ons lichaam liggen opgeslagen? Geduldig wachtend tot wij er iets mee doen. We zijn alleen ‘vergeten’ hoe we ernaar kunnen luisteren.


Keuzes maken met jouw innerlijke raadgever

Niet getreurd: het maken van de juiste keuzes kun je leren. Of liever gezegd: deze ‘verkeerde’ manier van keuzes maken kun je afleren. En Human Design is daarvoor dé tool! Het leert je om (weer) op jezelf, op jouw lichaam te vertrouwen. Om je lichaam te voelen, om te leren luisteren naar de signalen van je lichaam.

Maar hoe doe je dat? Waar begin je? En… wist jij dat het stemmetje waar je het beste naar kunt luisteren niet voor iedereen hetzelfde is? Jouw unieke Design laat zien wat jouw innerlijke raadgever is, jouw inner authority. Heb jij een Sacral authority? Dan is deze cursus speciaal voor jou!


Benieuwd of jij een Sacral authority hebt? Download jouw gratis chart via onze website!

Start nu met de cursus

… en ga vandaag nog op aan de slag! Na afronding van je bestelling, ontvang je direct ons uitgebreide cursusboek zodat jouw ontdekkingstocht gelijk kan beginnen.

Let op: het werkboek van deze cursus is niet geschikt voor e-readers. Na betaling krijg je toegang tot een PDF bestand, die je kunt downloaden op computer, laptop, tablet en telefoon. 

Bestel nu voor €59,95

Inclusief:

 • Werkboek van ruim 40 pagina’s
 • 10 korte video’s
 • Door ons ingesproken bodyscan
 • Mix van wetenschappelijke informatie, spiritualiteit en praktische oefeningen
 • Mogelijkheid cursus in eigen tempo te volgen
 • Persoonlijke vragen stellen per mail
 • Levenslang meer plezier en voldoening uit alle keuzes die je maakt

Cursus

Wil jij keuzes leren maken met behulp van jouw Sacral authority? Begin dan vandaag nog met onze cursus ‘Hell yes, or hell no.’

 • Ontdek waarom we het zo moeilijk vinden om (de juiste) keuzes te maken
 • Leer waarom jij beter geen keuzes kunt maken met je hoofd
 • Kom meer te weten over de andere autoriteiten en wat het betekent om een Sacral authority te hebben
 • Begrijp het nut en de rol van je onderbuikgevoel
 • Onderzoek hoe je (weer) kunt luisteren naar je lichaam
 • Ervaar door praktische oefeningen hoe je stap voor stap keuzes kunt maken met behulp van jouw autoriteit
 • Ontdek hoeveel leuker en makkelijker het maken van keuzes wordt

Leer je design te leven door (weer) te luisteren naar- en te vertrouwen op je lichaam. Maak betere keuzes, die jou direct meer plezier en voldoening opleveren. En het mooiste van alles? Als je dit eenmaal weet, dan heb je hier de rest van je leven iets aan!

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze cursus is voor alle (Manifesting) Generators met een Sacral authority. Voor diegene die het lastig vindt om (de juiste) keuzes te maken in het leven maar ook voor iedereen die al juiste keuzes maakt, maar meer inzicht wil krijgen in het keuzeproces.

Wat maakt deze cursus uniek?

Waar je in andere cursussen veelal alleen maar je autoriteit leert kennen, leer je deze niet léven. In deze cursus wel! Je gaat aan de slag met praktische oefeningen zodat je kunt voelen én ervaren wat het betekent om keuzes te maken volgens je autoriteit.

Producten

“Het leven is een kwestie van keuzes,
en elke keuze die je maakt, maakt jou.”

– John Maxwell

Wat krijg je allemaal?

Wanneer je je aanmeldt voor deze cursus, ontvang je een cursusboek bestaande uit 12 hoofdstukken, 10 video’s, een bodyscan en opdrachten. We nemen je stap voor stap mee in de wondere wereld van je Sacrale autoriteit.

Je kunt de cursus in je eigen tempo volgen (gewoon thuis vanachter een computer, tablet of telefoon). Loop je vast of wil je tussentijds vragen stellen? Dan mag je ons altijd mailen!

€59,95

Inclusief:

 • Werkboek van ruim 40 pagina’s
 • 10 korte video’s
 • Door ons ingesproken bodyscan
 • Mix van wetenschappelijke informatie, spiritualiteit en praktische oefeningen
 • Mogelijkheid cursus in eigen tempo te volgen
 • Persoonlijke vragen stellen per mail
 • Levenslang meer plezier en voldoening uit alle keuzes die je maakt

School of Human Design

Met de School of Human Design helpen wij je te (her) ontdekken wie jij bent. Wat je unieke kwaliteiten zijn, je valkuilen, je drijfveren, je eigenschappen. Dit doen wij met behulp van de tool Human Design die inzicht geeft in jouw unieke ontwerp als mens en je helpt om de beste versie van jezelf te worden, namelijk: jezelf. 

En jezelf zijn, gaat om keuzes maken die voor joú goed zijn. Die voor joú werken. We leven in een maakbare wereld en zijn opgegroeid met het idee dat we alles kunnen als we er maar hard voor werken. We kunnen alles leren, ontwikkelen, we moeten overal goed in zijn. Maar we hebben allemaal unieke talenten. En het zou een hele saaie bedoeling zijn, als we allemaal hetzelfde zouden zijn toch?

Jij bent hier, om juist wél jezelf te zijn! En Human Design is een tool die jou weer in contact brengt met dit unieke, talentvolle, vrije, energie deel van jezelf. Als jij de dingen waar je niet goed in bent, overlaat aan een ander, kun jij enkel en alleen doen waar jij goed in bent. Leef het leven van de minste weerstand. Je hoeft niet langer overal goed in te zijn of overal aan mee te doen, je doet waar jij goed in bent. Dat waar jij voor gemaakt bent. En dit proces begint dus met het maken van de juiste keuze.

FAQ

Hoe is de cursus opgebouwd?

De cursus bestaat uit een werkboek met 12 hoofdstukken, 10 video’s, een bodyscan en opdrachten. De cursus begint met een introductie, waarin we meer uitleggen over de centers van Human Design. We bespreken de verschillende inner authority’s en duiken al snel dieper in op de Sacral authority. Daarna volgt een college over keuzes maken. Want waarom vinden we dat nou zo moeilijk? Om écht voor onszelf te kiezen? Er volgt een oefening waarmee we je leren meer in je lichaam te zitten. Vervolgens gaan we je leren hoe je kunt luisteren naar je Sacrale centrum: hoe spreekt deze eigenlijk tegen je? We bespreken de valkuilen van een Sacral authority, we geven je praktische tips die helpen bij het maken de juiste keuzes en tot slot gaan we al deze informatie toepassen op jouw leven. Hierbij ontvang je een handige audio sessie en een aantal vragenlijst waarmee jij echt leert in te tunen op jouw innerlijke raadgever.  

Hoe kan ik de cursus volgen?

De cursus bestaat uit een werkboek die je direct ontvangt na je aankoop. Een PDF bestand, te downloaden op je computer, tablet of telefoon. In het PDF staat klikbare buttons waarmee je video’s kunt bekijken of de bodyscan kunt openen.

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan de cursus?

Hoe meer tijd je in de cursus stopt, hoe meer resultaat je eruit haalt. Je autoriteit leren kennen is één, je autoriteit leren leven… daar is toewijding én oefening voor nodig. We adviseren je steeds minimaal één week per vragenlijst te nemen, waarmee je uitkomt op vijf weken.

Hoe kom ik er achter of ik een Sacral authority heb?

Ben jij benieuwd naar jouw autoriteit? Download dan gratis op onze website jouw unieke Human Design chart. Je chart laat zien wat jouw inner authority is. Staat hier ‘Sacral authority’? Dan is deze cursus geschikt voor jou.

Kan ik deze cursus ook volgen als ik een andere autoriteit heb?

Dat kan, uiteraard, maar we raden het niet aan. Hoewel deze cursus even kort de verschillende autoriteiten aanstipt, is de materie echt gemaakt voor mensen met een Sacral authority. Of in ieder geval voor iedereen met een gedefinieerd Sacral centrum. Dus ben jij een (Manifesting) Generator en heb je bijvoorbeeld onze Emotional authority cursus afgerond, maar wil je meer? Dan zou dit een mooie vervolgstap kunnen zijn. Heb je deze nog niet gedaan, dan raden we altijd aan om deze eerst te doen. Uiteindelijk gaat het namelijk om het volgen van jouw innerlijke autoriteit. We zijn druk bezig met het opzetten van cursussen voor de andere autoriteiten. Wil je op de hoogte blijven? Klik dan hier.

Door wie worden de cursussen gemaakt en gegeven?

Wij, Ellis en Lion, hebben ontzettend veel research gedaan naar Human Design en cursussen gevolgd om het systeem te leren kennen. Wat ons op viel is dat je op allerlei manieren jouw unieke design kunt leren kennen, maar niet leert leven. Het werd onze missie om cursussen te ontwikkelen die je juist wél leren je design te leven.