Download ons gratis stappenplan

Wil jij leren hoe je je eigen design kunt lezen? Download dan ons gratis stappenplan!

Schriftelijke rapport

Sta jij in de startblokken van jouw Human Design experiment en ben je benieuwd wat jouw chart kan vertellen over wie jij bent? Wil jij graag kennismaken met jouw unieke design? Begin je reis dan met een Schriftelijk rapport!

Of…. misschien ben je wel op zoek naar één document, waarin de basisonderdelen van jouw unieke chart staan toegelicht. Zodat jij in de wirwar van informatie online, niet alle puzzelstukjes zelf bij elkaar hoeft te zoeken. Ook dan is een Schriftelijk rapport een passend product voor jou.

Bestel een schriftelijke reading

Onderdelen van het rapport

In een Schriftelijke rapport komen de belangrijkste basisonderdelen van je chart aan bod: je energietype, strategie, inner authority, not-self theme, signature theme en profiel. Daarnaast geven we meer inzicht in je open en gesloten centers, je kanalen en ook komt jouw purpose (incarnation cross) uitgebreid aan bod. Daarmee geeft dit rapport je dé basiskennis die jij nodig hebt om je design te leren kennen en een eerste stap te maken in het léven van jouw design.

In het rapport lees je uitgebreide uitleg over alle basiselementen, zodat jij jouw unieke design leert kennen. We brengen alle informatie uit je chart samen, om jou meer inzicht te geven in wie jij bent. Dit alles uiteraard zo praktisch mogelijk, zodat je er zelf mee aan de slag kunt. Én we geven je persoonlijke tips, zodat je zelf kunt gaan experimenteren met je design.

Hoe is het rapport opgebouwd?

Het Schriftelijke rapport bestaat uit meer dan 50 pagina’s die met veel zorg zijn geschreven én opgemaakt. We leggen wat uit over het Human Design systeem en wat een Bodychart je allemaal laat zien. Daarna leggen we uit welk type je bent, wat je strategie is en je autoriteit, we leggen je not-self en signature theme toe, vertellen uitgebreid over de twee profiellijnen uit jouw chart, we beschrijven de open en gesloten centers, de kanalen die zijn geactiveerd in jouw design en tot slot leggen we je incarnation cross uit zodat jij begrijpt wat jouw missie hier op aarde is.

Bestel nu…

… en ga binnenkort op ontdekkingstocht!

Schriftelijke rapport

€99,-

Inclusief:

  • schriftelijke rapportage van ruim 50 pagina’s
  • met veel zorg geschreven én opgemaakt
  • concreet en praktisch
  • focus op de basiselementen van je chart: type, strategie, autoriteit, not-self, profiel, centers, kanalen, incarnation cross*
  • digitaal product (pdf bestand)
  • handige tips

Verzending

Na afronding van je bestelling nemen wij binnen 1-2 werkdagen contact met je op voor je geboortegegevens. Daarna ontvang je binnen uiterlijk 21 dagen per mail een uitgebreid PDF bestand, te downloaden op computer, laptop, tablet en/of telefoon. Let op: dit is dus geen fysiek (geprint) product; dit is een digitaal product.

Focus

Focus op de basiselementen van je chart*: type, strategie, autoriteit, not-self, signature, profiel, centers, kanalen, incarnation cross.

*Helaas kunnen wij het schriftelijke rapport niet zo personaliseren dat het andere aanvullende onderwerpen behandeld waar jij interesse in hebt. Er is veel vraag naar de pijlen, Nodes, Environment en bijvoorbeeld Digestion.

Voor wie is dit rapport?

Een schriftelijk rapport is voor iedereen die de basis van zijn of haar design wil begrijpen. Voor new bees die net beginnen met Human Design en meer inzicht willen in de basiselementen. Of voor diegenen die op zoek zijn naar één mooi opgemaakt document, waarin alle informatie die relevant is voor hun design wordt samengebracht.

Geloof niet, experimenteer!

Je hebt het rapport (misschien wel meerdere keren) gelezen. En nu? Human Design biedt een handleiding, een gebruiksaanwijzing. Een basis van waaruit je zelf verder kunt experimenteren. Human Design is natuurlijk ‘maar’ een tool. Je hoeft er niets voor te geloven. Je hoeft het niet als waarheid aan te nemen. En je er moet er al helemaal niet op blindstaren.

Maar wat dan wel? Onderzoek stap voor stap wat voor jou werkt en wat niet. Experimenteren, ervaren dat het werkt, overnemen (of niet). Jij bepaalt wat je wilt meenemen en wat niet. Het enige wat je nodig hebt is een open houding. En een bepaalde mate van nieuwsgierigheid om zelf op onderzoek te gaan naar wie jij bent.

En vergeet niet: iets wat jou vandaag niet aanspreekt, doet dat misschien morgen wel. Er is niets veranderlijker dan de mens. We nodigen je uit om niet tegen deze veranderlijkheid te vechten, maar om het te omarmen. En erop te vertrouwen dat alles op het juiste moment komt. Voel je Human Design -of een bepaald onderdeel uit je chart- nu niet? Kom dan later terug! 

Andere producten