Download ons gratis stappenplan

Wil jij leren hoe je je eigen design kunt lezen? Download dan ons gratis stappenplan!

Reading combi pakket

Sta jij in de startblokken van jouw Human Design experiment en ben je benieuwd wat jouw chart kan vertellen over wie jij bent? Wil jij graag kennismaken met de basiselementen van jouw unieke design tijdens een persoonlijk gesprek en daarna alles nog eens rustig nalezen? Begin je reis dan je met het Reading combi pakket. Met ons Reading combi pakket krijg je zowel een Foundation reading als een Schriftelijk rapport.

Ellis & Lion

Onderdelen van het pakket

In zowel de reading als het rapport komen de belangrijkste basisonderdelen van je chart aan bod: je energietype, strategie, inner authority, not-self theme, signature theme en profiel. Daarnaast geven we meer inzicht in je open en gesloten centers, je kanalen en je gifts (de poorten) Daarmee geeft het gesprek en het rapport je dé basiskennis die jij nodig hebt om je design te leren kennen en een eerste stap te maken in het léven van jouw design.

Reading

Tijdens de reading geven we je uitgebreide informatie over alle basiselementen, zodat jij jouw unieke design leert kennen. Voorafgaand aan de sessie stemmen we energetisch af op jouw energieveld, zodat de sessie in lijn ligt met waar jij op dit moment staat. We brengen alle informatie uit je chart samen, om jou meer inzicht te geven in wie jij bent. Dit alles uiteraard zo praktisch mogelijk, zodat je er zelf mee aan de slag kunt. Én we geven je persoonlijke tips, zodat je zelf kunt gaan experimenteren met je design. Daarnaast is er ruimte om vragen te stellen over de basiselementen van jouw unieke chart. 

Rapport

Het Schriftelijke rapport bestaat uit meer dan 50 pagina’s die met veel zorg zijn geschreven én opgemaakt. We leggen wat uit over het Human Design systeem en wat een Bodychart je allemaal laat zien. Daarna leggen we uit welk type je bent, wat je strategie is en je autoriteit, we leggen je not-self en signature theme toe, vertellen uitgebreid over de twee profiellijnen uit jouw chart, we beschrijven de open en gesloten centers, de poorten en kanalen die zijn geactiveerd in jouw design.

Maak nu een afspraak..

… je kunt bij ons veelal binnen twee weken terecht!

*Omdat wij momenteel geen vaste woon- en werkplek hebben, vinden de meeste sessies online plaats. Wel is er de mogelijkheid om de Foundation reading en de reading die hoort bij het Reading Combi pakket, op locatie (Noord-Brabant, omgeving Eindhoven) te laten plaatsvinden. Let op: omdat we hier een ruimte voor huren, is deze sessie iets duurder. De sessie duurt dan wel iets langer!

Reading combi pakket

€225,- (online) of €260,- (op locatie)

Inclusief:

  • 60-90 minuten sessie (online) of 90-120 minuten sessie (op locatie) met reader uit School of Human Design team
  • concreet, praktisch, persoonlijk
  • focus op de basiselementen van je chart: type, strategie, autoriteit, not-self, profiel, centers, kanalen, poorten
  • focus op vergroten van zelfkennis
  • online via Zoom of op locatie (Noord-Brabant, omgeving Eindhoven)*
  • mogelijkheid tot opname van het gesprek
  • voldoende ruimte om vragen te stellen
  • schriftelijke rapportage van bijna 50 pagina’s
  • digitaal product (pdf bestand)

Afspraak inplannen

Na afronding van je bestelling nemen wij binnen 1-2 werkdagen contact met je op, zodat jij een afspraak kunt inplannen in onze gedeelde agenda. Zo kun je een dag en tijdstip uitkiezen dat werkt voor jou! Daarna vragen we je geboortegegevens te delen en inventariseren we wat je (voor)kennis is en welke eventuele vragen je hebt. Ongeveer 14 dagen na de persoonlijke reading ontvang je aanvullend een Schriftelijk rapport zodat je alles nog eens rustig kunt nalezen. Dit is een uitgebreid PDF bestand, te downloaden op computer, laptop, tablet en/of telefoon. Let op: dit is dus geen fysiek (geprint) product; dit is een digitaal product.

Focus

Focus op de basiselementen van je chart*: type, strategie, autoriteit, not-self, signature, profiel, centers, kanalen, poorten.

*Helaas kunnen wij het schriftelijke rapport niet zo personaliseren dat het andere aanvullende onderwerpen behandeld waar jij interesse in hebt. Er is veel vraag naar de pijlen, Nodes, Environment en bijvoorbeeld Digestion.

Voor wie is het pakket?

Een schriftelijk rapport is voor iedereen die de basis van zijn of haar design wil begrijpen. Voor new bees die net beginnen met Human Design en meer inzicht willen in de basiselementen. Of voor diegenen die op zoek zijn naar één mooi opgemaakt document, waarin alle informatie die relevant is voor hun design wordt samengebracht.

Waarom een sessie met ons?

Waar elk design uniek is, heeft ook elke Human Design reader een eigen unieke aanpak. Waar de één focust op de mechanica van het systeem, ligt onze focus op het léven van je design. We brengen alle informatie uit je chart samen, om jou meer inzicht te geven in wie jij bent. We dagen je uit te experimenteren met je design en onze woorden te (door)voelen, in plaats van ze alleen ‘mentaal’ te begrijpen.

Bij ons is geen één sessie hetzelfde. Voorafgaand aan de sessie stemmen we energetisch af op jouw energieveld, zodat de sessie aansluit bij waar jij op dit moment staat. Maar deel ook vooral waar jij staat in je proces en welke vragen je hebt. We gebruiken de informatie uit jouw chart om in te spelen op de voor jou belangrijkste vragen en thema’s. Omdat het vaak juist de conditioneringen zijn die in de weg staan van het leven van jouw unieke design, gaat onze sessies niet alleen om ‘nature’ (dus hoe ben jij geboren), maar ook om ‘nurture’ (hoe ben jij opgegroeid en wat heeft het leven jou tot nu toe over jezelf geleerd). Oftewel, we kijken voorbij het systeem. We kijken naar jou als mens. Naar het geheel. We sturen je niet met een routekaart het bos in, maar nemen je aan de hand mee, omdat het het allerbelangrijkst is dat jij na de sessie ook echt het vertrouwen voelt om het te gaan leven!  

Andere producten