Download ons gratis stappenplan

Wil jij leren hoe je je eigen design kunt lezen? Download dan ons gratis stappenplan!

Purpose embodiment sessie

Voel jij dat je toe bent aan de volgende stap? Om jouw unieke plek in het geheel in te nemen? Om meer van jezelf, van jouw unieke gift, met de wereld te delen? In een Purpose embodiment sessie ontdek jij wat jou zo authentiek maakt, wat jouw missie is en met welke purpose jij bent geboren. Bovendien ontdek jij hoe je deze gift in de wereld kunt zetten en wat jou vandaag de dag nog tegenhoudt om vol in je potentieel te gaan staan.

Vorm van de sessie

Waar we tijdens een Foundation reading, Deep Dive of 1:1 sessie kijken naar de totaliteit van je design, focussen we in deze reading op jouw incarnation cross. Dat waarom jij in dit leven bent geïncarneerd. Je purpose vertelt wat de reden is dat jij hier bent en wat je komt brengen: het omschrijft je taak, je missie, je gift. 

In een purpose reading komen we tot de kern van jouw design. We nemen je mee naar een diepe herinnering, van wie jij in essentie bent. Energetisch stemmen we af op jouw energieveld, zodat de sessie afgestemd is op waar jij nu bent op jouw unieke pad. We bespreken je gift, aan de hand van de vier belangrijkste poorten uit je design. We bespreken het thema van jouw kruis en helpen je jezelf en je ware potentieel op een diepere laag te begrijpen. Maar we bespreken ook je open centers, je schaduwen en je valkuilen; alles wat het leven van jouw purpose nu nog in de weg staat.

Uitgangspunt vormt het belichamen van jouw levenswerk. Het belichamen van de energie die jij hier komt brengen. Want uiteindelijk gaat het niet alleen om ‘weten’ wat je hier komt doen, maar om het ‘voelen’. Daarna helpen we je deze energie op een praktische en bruikbare manier in de wereld te zetten, om dit ook daadwerkelijk te gaan leven. 

Uiteraard beantwoorden we vragen die je op dat moment hebt -allemaal met jouw unieke design als uitgangspunt. Aan de hand van die vragen en concrete situaties maken we samen een diepe duik in jouw unieke design. 

Maak nu een afspraak..

… je kunt bij ons veelal binnen twee weken terecht!

*Momenteel is het niet mogelijk om een face-to-face afspraak in te plannen. Omdat wij momenteel geen vaste woon- en werkplek hebben, vinden de sessies online plaats.

Purpose embodiment sessie

€250,-

Inclusief:

  • 90-120 minuten sessie
  • concreet, praktisch, persoonlijk
  • focus op je purpose en belichaming van je design
  • online via Zoom*
  • mogelijkheid tot opname van het gesprek
  • voldoende ruimte om vragen te stellen

Afspraak inplannen

Na afronding van je bestelling nemen wij binnen 1-2 werkdagen contact met je op, zodat jij een afspraak kunt inplannen in onze gedeelde agenda. Zo kun je een dag en tijdstip uitkiezen dat werkt voor jou! Daarna vragen we je geboortegegevens te delen en inventariseren we wat je (voor)kennis is en welke vragen je hebt en/of welk verdiepende thema’s je graag wilt bespreken.

Focus

Focus ligt op je purpose en belichaming van je design. In een Purpose embodiment sessie ontdek jij wat jou zo authentiek maakt, wat jouw missie is en met welke purpose jij bent geboren.

*Heb je vragen over andere onderdelen van je chart? Mail ons dan om te overleggen of en in welke mate we deze kunnen behandelen in de sessie.

Human Design Projector

Voor wie is deze sessie?

Een Purpose embodiment sessie is voor iedereen die meer wil weten of zijn of haar levensmissie. Voor iedereen die zijn of haar angsten durft aan te kijken en bereid is deze te transformeren. Je bent niet alleen op zoek naar meer informatie over je purpose, maar je wilt ook echt gaan (door)voelen wat het allemaal betekent. Basiskennis van je eigen design is een pre (maar geen must).

Waarom een sessie met ons?

Waar elk design uniek is, heeft ook elke Human Design reader een eigen unieke aanpak. Waar de één focust op de mechanica van het systeem, ligt onze focus op het léven van je design. We brengen alle informatie uit je chart samen, om jou meer inzicht te geven in wie jij bent. We dagen je uit te experimenteren met je design en onze woorden te (door)voelen, in plaats van ze alleen ‘mentaal’ te begrijpen.

Bij ons is geen één sessie hetzelfde. Voorafgaand aan de sessie stemmen we energetisch af op jouw energieveld, zodat de sessie aansluit bij waar jij op dit moment staat. Maar deel ook vooral waar jij staat in je proces en welke vragen je hebt. We gebruiken de informatie uit jouw chart om in te spelen op de voor jou belangrijkste vragen en thema’s. Omdat het vaak juist de conditioneringen zijn die in de weg staan van het leven van jouw unieke design, gaat onze sessies niet alleen om ‘nature’ (dus hoe ben jij geboren), maar ook om ‘nurture’ (hoe ben jij opgegroeid en wat heeft het leven jou tot nu toe over jezelf geleerd). Oftewel, we kijken voorbij het systeem. We kijken naar jou als mens. Naar het geheel. We sturen je niet met een routekaart het bos in, maar nemen je aan de hand mee, omdat het het allerbelangrijkst is dat jij na de sessie ook echt het vertrouwen voelt om het te gaan leven!  

Andere producten