Download ons gratis stappenplan

Wil jij leren hoe je je eigen design kunt lezen? Download dan ons gratis stappenplan!

Human Design sessie

Is er iets uit je design waar je graag meer over wilt weten? Loop jij in het dagelijks leven tegen dingen aan, zijn er concrete situaties of thema’s die aandacht blijven vragen en die je graag eens vanuit Human Design perspectief bekijkt? Misschien sta jij op het punt om een beslissing maken over één van de vier grote levensgebieden (werk, liefde, wonen, relatie) en ben je benieuwd wat jouw design daar over laat zien. In een Human Design sessie brengen we de theorie in praktijk en onderzoeken we hoe jij jouw unieke design het beste in kunt zetten in het dagelijks leven. 

Vorm van de sessie

In een sessie helpen we je antwoorden te vinden op levensvragen, met jouw unieke design als uitgangspunt. Alle antwoorden liggen in jou, maar soms is het fijn als iemand even met je mee denkt, als iemand je even op weg help. We begeleiden je op werk of persoonlijk vlak tijdens een eenmalige sessie of bijvoorbeeld een traject. Afhankelijk van je vraag of situatie. We helpen je Human Design inzichten integreren, zodat jij je design echt kunt gaan leven. Een sessie geeft jou daarnaast de mogelijkheid om eens met een expert te sparren of vragen te stellen waar je (misschien al een tijdje) mee rond rond loopt.

Omdat een reading nogal een overload aan informatie kan zijn en je toch maar één verandering tegelijk écht kunt doorvoeren, is dat waar de focus ligt. Waar ligt de grootste winst? Waar kun jij vandaag nog starten om jouw energie nog meer tot zijn recht te laten komen? We denken met je mee, om te kijken hoe jij met minder moeite nóg meer van JOU -van jouw unieke energie- de wereld in kunt zetten. Concreet, praktisch en met een duidelijke focus op het leren leven van je design op het door jou gekozen thema. 

Voorafgaand aan de sessie stemmen we energetisch af op jouw energieveld, zodat de sessie in lijn ligt met waar jij op dit moment staat. Tijdens de sessie delen we de belangrijkste bevindingen van jouw chart. Wat is uniek voor jou? Waar loop jij in jouw design mogelijk tegenaan? Wat staat jou mogelijk in de weg om jouw design te leven en een keuze te maken? Aan de hand van waar jij nu staat, bepalen we de eerst stap is die jij vandaag nog kunt zetten om dichterbij jezelf te komen. Om keuzes te maken die nóg meer aansluiten bij hoe jij en hoe jouw energie werkt.

Maak nu een afspraak..

… je kunt bij ons veelal binnen twee weken terecht!

*Momenteel is het niet mogelijk om een face-to-face afspraak in te plannen. Omdat wij momenteel geen vaste woon- en werkplek hebben, vinden de sessies online plaats.

Human Design sessie

€130,- (60 min) of €200,– (120 min)

Inclusief:

  • keuze uit 60 of 1200 minuten sessie
  • concreet, praktisch, persoonlijk
  • volledig afgestemd op jouw vraag/vragen
  • online via Zoom*
  • mogelijkheid tot opname van het gesprek
  • voldoende ruimte om vragen te stellen

Afspraak inplannen

Na afronding van je bestelling nemen wij binnen 1-2 werkdagen contact met je op, zodat jij een afspraak kunt inplannen in onze gedeelde agenda. Zo kun je een dag en tijdstip uitkiezen dat werkt voor jou! Daarna vragen we je geboortegegevens te delen en inventariseren we wat je (voor)kennis is en welke vragen je hebt en/of welk verdiepende thema’s je graag wilt bespreken.

Voor wie is deze sessie?

Een Human Design sessie is voor iedereen die niet op zoek is naar een standaard reading, maar naar een gesprek en begeleiding bij het leven van je design. Voor iedereen die wil bespreken hoe je de theorie nou in de praktijk toepast, hoe je oude patronen loslaat en hoe je luistert naar je autoriteit.

Human Design Chart

Follow-up sessie

Heb jij een reading of sessie bij ons gehad en ben je toe aan een vervolg gesprek? Misschien heb je nog specifieke vragen? Misschien wil je meer weten over bepaalde onderdelen uit je chart? Misschien zoek je verdieping of wil je hulp bij het leven van je design? In een Human Design sessie duiken we opnieuw in jouw design!

Waarom een sessie met ons?

Waar elk design uniek is, heeft ook elke Human Design reader een eigen unieke aanpak. Waar de één focust op de mechanica van het systeem, ligt onze focus op het léven van je design. We brengen alle informatie uit je chart samen, om jou meer inzicht te geven in wie jij bent. We dagen je uit te experimenteren met je design en onze woorden te (door)voelen, in plaats van ze alleen ‘mentaal’ te begrijpen.

Bij ons is geen één sessie hetzelfde. Voorafgaand aan de sessie stemmen we energetisch af op jouw energieveld, zodat de sessie aansluit bij waar jij op dit moment staat. Vooraf vragen we je ook te delen waar jij staat in je proces en welke vragen je hebt. We gebruiken de informatie uit jouw chart om in te spelen op de voor jou belangrijkste vragen en thema’s. Omdat het vaak juist de conditioneringen zijn die in de weg staan van het leven van jouw unieke design, gaat onze sessies niet alleen om ‘nature’ (dus hoe ben jij geboren), maar ook om ‘nurture’ (hoe ben jij opgegroeid en wat heeft het leven jou tot nu toe over jezelf geleerd). Oftewel, we kijken voorbij het systeem. We kijken naar jou als mens. Naar het geheel. We sturen je niet met een routekaart het bos in, maar nemen je aan de hand mee, omdat het het allerbelangrijkst is dat jij na de sessie ook echt het vertrouwen voelt om het te gaan leven!  

Andere producten