Download ons gratis stappenplan

Wil jij leren hoe je je eigen design kunt lezen? Download dan ons gratis stappenplan!

Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Follow-up sessie

Heb jij een reading bij ons gehad en ben je toe aan een vervolg gesprek? Misschien heb je nog specifieke vragen? Misschien wil je meer weten over bepaalde onderdelen uit je chart? Misschien zoek je verdieping of wil je hulp bij het leven van je design? In een Follow-up sessie duiken we opnieuw in jouw design!

Human Design Chart

Vorm van de sessie

Omdat een reading nogal een overload aan informatie kan zijn én omdat het leven van je design in de praktijk soms best een uitdaging is, is er de mogelijkheid om verder met ons in gesprek te gaan over je design. Loop jij in het dagelijks leven tegen dingen aan, zijn er concrete situaties of thema’s die aandacht blijven vragen? In een Follow-up sessie geven we je meer informatie en praktische tools zodat jij jouw unieke design kunt inzetten in het dagelijks leven. 

Heb jij de nodige basiskennis opgedaan, maar ben je op zoek naar meer verdieping? Wil je nu écht begrijpen hoe alle elementen uit je chart met elkaar samenwerken en verbonden zijn? Wil jij de stap maken naar het echt leven en belichamen van je design? Of ben je al een tijdje aan het experimenteren met je design en ben je toe aan de volgende stap? Ga met ons in gesprek om nog meer van jouw Human Design te ontrafelen.

Voorafgaand aan de sessie stemmen we energetisch af op jouw energieveld, zodat de sessie in lijn ligt met waar jij op dit moment staat. Wat staat jou mogelijk in de weg om jouw design te leven en een keuze te maken? Aan de hand van waar jij nu staat, bepalen we de eerst stap is die jij vandaag nog kunt zetten om dichterbij jezelf te komen. Om keuzes te maken die nóg meer aansluiten bij hoe jij en hoe jouw energie werkt. Daarnaast kunnen we onderdelen van je chart verdiepen

We helpen jou de antwoorden te vinden met jouw unieke design als uitgangspunt. Want alle antwoorden liggen in jou, maar soms is het fijn als iemand even met je mee denkt, als iemand je even op weg helpt!

Maak nu een afspraak..

… je kunt bij ons veelal binnen twee weken terecht!

*Omdat wij momenteel geen vaste woon- en werkplek hebben, vinden de meeste sessies online plaats. Sessie bij reader Mandy kunnen eventueel op locatie (Noord-Brabant, omgeving Eindhoven) plaatsvinden. Let op: omdat we hier een ruimte voor huren, is deze sessie iets duurder. De sessie duurt dan wel iets langer!

Follow-up sessie

€100,- (online) of €135,- (op locatie)

Inclusief:

  • 60 minuten sessie (online) of 90 minuten sessie (op locatie) met reader uit School of Human Design team
  • concreet, praktisch, persoonlijk
  • online via Zoom of op locatie (Noord-Brabant, omgeving Eindhoven)*
  • mogelijkheid tot opname van het gesprek
  • voldoende ruimte om vragen te stellen

Afspraak inplannen

Na afronding van je bestelling nemen wij binnen 1-2 werkdagen contact met je op, zodat jij een afspraak kunt inplannen in onze gedeelde agenda. Zo kun je een dag en tijdstip uitkiezen dat werkt voor jou! Daarna vragen we je geboortegegevens te delen en inventariseren we wat je (voor)kennis is en welke vragen je hebt en/of welk verdiepende thema’s je graag wilt bespreken.

Focus

Verdieping geven aan bepaalde onderdelen van je chart beantwoorden specifieke vragen en praktische tools delen voor het leven van jouw design.

Human Design Projector

Voor wie is deze sessie?

Een Follow-up sessie is voor iedereen die een Foundation reading bij ons heeft gehad (ook als onderdeel van het Reading combi pakket), een Deep Dive, een Purpose embodiment sessie of een 1:1 sessie. Voor iedereen die dit gesprek graag een vervolg geeft voor een stukje extra verdieping of voor antwoorden op specifieke vragen.

Waarom een sessie met ons?

Waar elk design uniek is, heeft ook elke Human Design reader een eigen unieke aanpak. Waar de één focust op de mechanica van het systeem, ligt onze focus op het léven van je design. We brengen alle informatie uit je chart samen, om jou meer inzicht te geven in wie jij bent. We dagen je uit te experimenteren met je design en onze woorden te (door)voelen, in plaats van ze alleen ‘mentaal’ te begrijpen.

Bij ons is geen één sessie hetzelfde. Voorafgaand aan de sessie stemmen we energetisch af op jouw energieveld, zodat de sessie aansluit bij waar jij op dit moment staat. Maar deel ook vooral waar jij staat in je proces en welke vragen je hebt. We gebruiken de informatie uit jouw chart om in te spelen op de voor jou belangrijkste vragen en thema’s. Omdat het vaak juist de conditioneringen zijn die in de weg staan van het leven van jouw unieke design, gaat onze sessies niet alleen om ‘nature’ (dus hoe ben jij geboren), maar ook om ‘nurture’ (hoe ben jij opgegroeid en wat heeft het leven jou tot nu toe over jezelf geleerd). Oftewel, we kijken voorbij het systeem. We kijken naar jou als mens. Naar het geheel. We sturen je niet met een routekaart het bos in, maar nemen je aan de hand mee, omdat het het allerbelangrijkst is dat jij na de sessie ook echt het vertrouwen voelt om het te gaan leven!  

Andere producten