Download ons gratis stappenplan

Wil jij leren hoe je je eigen design kunt lezen? Download dan ons gratis stappenplan!

Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Check-up

Heb jij een schriftelijke rapportage ontvangen, een reading of een sessie, maar loop je bij het leven van je design tegen dingen aan? Heb je nog wat concrete vragen of situaties die aandacht vragen, die blijven terug komen? Is er iets uit je design waar je graag meer over wilt weten? Een Check-up is er speciaal voor korte concrete of prangende vragen en situaties die extra aandacht kunnen gebruiken of terug blijven komen.

Vorm van de sessie

Afhankelijk van de vraag die jij hebt, kan een Check-up een online of telefonische afspraak zijn, maar ook is het soms fijn om de vraag te beantwoorden in een mini rapport. Dit stemmen we in overleg met elkaar af.

Wil jij meer weten over één van de elementen uit je chart? Wil je graag meer verdieping over één van de elementen uit je chart? Heb je een hele concrete vraag, waar je niet gelijk een hele sessie voor hoeft te boeken? Een Check-up is dan waarschijnlijk geschikt!

Maak nu een afspraak..

… je kunt bij ons veelal binnen twee weken terecht!

*Geef je voorkeur aan voor een schriftelijke check-up of een telefonische/online check-up. Wanneer je aangeeft wat je vraag is, bepalen we welke vorm daadwerkelijk het meest passends is. Uiteraard altijd in overleg met jou.

Check-up

€50,-

Inclusief:

  • 30 minuten sessie of mini Schriftelijk rapport
  • concreet, praktisch, persoonlijk
  • schriftelijk, online of telefonische afspraak*
  • mogelijkheid tot opname van het gesprek
  • voldoende ruimte om vragen te stellen

Afspraak inplannen

Na afronding van je bestelling nemen wij binnen 1-2 werkdagen contact met je op, zodat jij een afspraak kunt inplannen in onze gedeelde agenda. Zo kun je een dag en tijdstip uitkiezen dat werkt voor jou! Daarna vragen we je geboortegegevens te delen en inventariseren we wat je (voor)kennis is en welke vragen je hebt en/of welk verdiepende thema’s je graag wilt bespreken.

Focus

Focus op één specifieke vraag over de basiselementen van je chart*: type, strategie, autoriteit, not-self, signature, profiel, centers, poorten, kanalen, incarnation cross, digestion, cognition, awareness, perspective, sense, motivation, environment, Nodes, planeten.

*Heb je vragen over andere onderdelen van je chart? Mail ons dan om te overleggen of en in welke mate we deze kunnen behandelen in de sessie.

Human Design Projector

Voor wie is deze sessie?

Een Check-up is voor iedereen die een Foundation reading bij ons heeft gehad (ook als onderdeel van het Reading combi pakket), een Deep Dive, een Purpose embodiment sessie of een 1:1 sessie. Of een Schriftelijk rapport heeft ontvangen. Voor iedereen die nog een specifieke vraag heeft. Een Check-up is er óók voor korte concrete of prangende vragen.

Waarom een sessie met ons?

Waar elk design uniek is, heeft ook elke Human Design reader een eigen unieke aanpak. Waar de één focust op de mechanica van het systeem, ligt onze focus op het léven van je design. We brengen alle informatie uit je chart samen, om jou meer inzicht te geven in wie jij bent. We dagen je uit te experimenteren met je design en onze woorden te (door)voelen, in plaats van ze alleen ‘mentaal’ te begrijpen.

Bij ons is geen één sessie hetzelfde. Voorafgaand aan de sessie stemmen we energetisch af op jouw energieveld, zodat de sessie aansluit bij waar jij op dit moment staat. Maar deel ook vooral waar jij staat in je proces en welke vragen je hebt. We gebruiken de informatie uit jouw chart om in te spelen op de voor jou belangrijkste vragen en thema’s. Omdat het vaak juist de conditioneringen zijn die in de weg staan van het leven van jouw unieke design, gaat onze sessies niet alleen om ‘nature’ (dus hoe ben jij geboren), maar ook om ‘nurture’ (hoe ben jij opgegroeid en wat heeft het leven jou tot nu toe over jezelf geleerd). Oftewel, we kijken voorbij het systeem. We kijken naar jou als mens. Naar het geheel. We sturen je niet met een routekaart het bos in, maar nemen je aan de hand mee, omdat het het allerbelangrijkst is dat jij na de sessie ook echt het vertrouwen voelt om het te gaan leven!  

Andere producten