Doneer en support de School of Human Design Podcast!

Ben jij geïnspireerd geraakt door onze podcast? En wil je graag dat we meer afleveringen maken?

Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Readings

Wil jij graag een persoonlijk reading ontvangen en meer inzicht krijgen in jouw unieke Human Design Chart? Bestel een schriftelijke rapportage of maak een afspraak voor een mondelinge reading, een 1:1 sessie of een check-up sessie.

Ellis & Lion, Vacature

Je design leren leven

Met School of Human Design willen we je helpen jouw unieke design te leren kennen, maar vooral te leren leven. Boek je bij ons een sessie of rapportage, dan brengen we alle basis informatie uit je chart samen om jou meer inzicht te geven in wie jij bent. Maar aanvullend geven we altijd praktische tips zodat je kunt gaan voelen en ervaren wat het betekent om jouw unieke design te leven.

Ontdek de verschillende readings

In de readings onderzoeken we waarom sommige dingen energie kosten en andere dingen energie geven. Hoe alle elementen samenwerken of elkaar soms misschien wel tegenwerken. Hoe jij meer in je kracht kunt gaan staan en hoe je bijvoorbeeld je incarnation cross kunt interpreteren. We kijken naar je kwaliteiten, naar wat je belangrijkste persoonlijkheidskenmerken zijn, maar ook naar valkuilen en angsten die terugkomen in je design. Bovendien geven we je tools waarmee jij praktisch aan de slag kunt gaan, zodat jij verder kunt met je Human Design experiment.

Bestel een schriftelijke reading
De basis van je design

Schriftelijke reading

€99,-

In de schriftelijke reading komen de belangrijkste onderdelen van je chart aan bod: type, strategie, inner authority, not-self theme, profiel, centers, kanalen en jouw purpose.

Persoonlijke reading
De basis van je design

Persoonlijke reading

€150,-

In de persoonlijke reading worden de belangrijkste onderdelen van je chart besproken: type, strategie, inner authority, not-self theme, profiel, centers, kanalen en purpose.

Reading Combi pakket
HUMAN DESIGN READING

Reading combi pakket

€225,-

Het combi pakket bestaat uit een schriftelijke reading + persoonlijk gesprek om onderdelen van je chart meer te verdiepen en ruimte te bieden voor vragen.

1:1 sessie
Leef je design

1:1 sessie

€130,-

Zijn er dingen waar je tegenaan loopt? Concrete vragen of situaties die aandacht vragen? In een 1:1 sessie krijg je advies hoe je daar vanuit jouw unieke design het beste mee om kunt gaan.

Check-up sessie
Stel je vraag

Check-up sessie

€50,-

Is er iets uit je design waar je graag meer over wilt weten? Een check-up sessie is voor korte concrete of prangende vragen en situaties die extra aandacht kunnen gebruiken of terug blijven komen.

Schriftelijke reading

Leer jouw Human Design chart lezen en begrijpen! In de schriftelijke reading komen de belangrijkste onderdelen van je chart aan bod: je energietype, strategie, inner authority, not-self theme en profiel. Daarnaast geven we meer inzicht in je open en gesloten centers, je kanalen en jouw purpose (incarnation cross).

We brengen alle basis informatie uit je chart samen om jou meer inzicht te geven in wie jij bent. Alles uiteraard zo praktisch mogelijk, zodat je er zelf mee aan de slag kunt, en we geven je persoonlijke tips, zodat je zelf kunt gaan experimenteren met je design.

Bestel nu een schriftelijke reading

Na afronding van je bestelling nemen wij binnen 1-2 werkdagen contact met je op voor je geboortegegevens. Daarna ontvang je binnen uiterlijk 21 dagen per mail een uitgebreid PDF bestand, te downloaden op computer, laptop, tablet en/of telefoon. 

Schriftelijke reading

€99,-

Inclusief:

 • schriftelijke rapportage van bijna 30 pagina’s
 • concreet en praktisch
 • focus op de basis elementen van je chart: type, strategie, autoriteit, not-self, profiel, centers, kanalen, incarnation cross
 • pdf bestand
 • handige tips

Helaas kunnen wij het schriftelijke rapport niet zo personaliseren dat het alle (aanvullende) onderwerpen behandeld waar jij interesse in hebt. Er is veel vraag naar de pijlen, Nodes, Environment en bijvoorbeeld Digestion. Een uitgebreid rapport is wel in de maak, maar tot die tijd kunnen wij dergelijke onderdelen helaas niet in het rapport verwerken.

Persoonlijke reading

Wil jij graag in een gesprek met ons jouw Human Design ontrafelen? Tijdens een persoonlijke reading komen de belangrijkste basisonderdelen van je chart aan bod: je energietype, strategie, inner authority, not-self theme en profiel. Daarnaast geven we meer inzicht in je open en gesloten centers, kanalen en jouw purpose (incarnation cross).

We brengen in het gesprek alle basis informatie uit je chart samen om jou meer inzicht te geven in wie jij bent. Deze persoonlijke reading geeft je de kans om nóg dieper in de onderdelen van je chart duiken. Tevens beantwoorden we alle vragen die je op dat moment hebt.

Alle informatie brengen we -zoals je van ons gewend bent- zo praktisch mogelijk, zodat je er zelf direct mee aan de slag kunt. We geven je persoonlijke tips om zelf te experimenteren met je design.

Maak nu een afspraak voor een persoonlijke reading

Na afronding van je bestelling nemen wij binnen 1-2 werkdagen contact met je op, zodat jij een afspraak kunt inplannen in onze gedeelde agenda. Zo kun je een dag en tijdstip uitkiezen dat werkt voor jou! Daarna vragen we je geboortegegevens te delen en inventariseren we wat je (voor)kennis is en welke eventuele vragen je hebt.

Persoonlijke reading

€150,-

Inclusief:

 • 60-90 minuten sessie met ons of één van onze freelance readers
 • concreet, praktisch, persoonlijk
 • focus op de basis elementen van je chart: type, strategie, autoriteit, not-self, profiel, centers, kanalen, incarnation cross
 • online via Zoom
 • mogelijkheid tot opname van het gesprek
 • voldoende ruimte om vragen te stellen

Momenteel is het niet mogelijk om een face-to-face afspraak in te plannen. Omdat wij geen vaste woon- en werkplek hebben en flexibel willen blijven vinden de sessies online plaats.

Wil je een reading cadeau doen? Koop dan onze Reading Cadeaubon!

Reading combi pakket

Wil jij graag een een persoonlijke reading inplannen maar ook een schriftelijk rapport ontvangen? Ons combi pakket biedt een schriftelijk rapport plus een mondelinge toelichting en de mogelijkheid om vragen te stellen en bepaalde onderdelen van je chart ter verdiepen.

Het combinatie pakket geeft je de kans om nóg dieper in de onderdelen van je chart duiken. Voorafgaande het gesprek ontvang je een uitgeschreven reading zodat je voldoende basiskennis hebt. Tijdens het gesprek onderzoeken we de onderliggende energieën in je chart maar ook kun jij aangeven op welke onderdelen je wilt verdiepen. Tevens beantwoorden we alle vragen die je op dat moment hebt.

Alle informatie brengen we -zoals je van ons gewend bent- zo praktisch mogelijk, zodat je er zelf direct mee aan de slag kunt. We geven je persoonlijke tips om zelf te experimenteren met je design.

Maak nu een afspraak voor een het reading combi pakket

Na afronding van je bestelling nemen wij binnen 1-2 werkdagen contact met je op, zodat jij een afspraak kunt inplannen in onze gedeelde agenda. Zo kun je een dag en tijdstip uitkiezen dat werkt voor jou! Daarna vragen we je geboortegegevens te delen en inventariseren we wat je (voor)kennis is en welke eventuele vragen je hebt. Let op: we hebben minimaal 1 week nodig om je schriftelijke rapport te maken. Je ontvangt per mail een uitgebreid PDF bestand, te downloaden op computer, laptop, tablet en/of telefoon. 

Reading combi pakket

€225,-

Inclusief:

 • schriftelijke rapportage + 60-90 minuten sessie
 • concreet, praktisch, persoonlijk
 • focus op de basis elementen van je chart: type, strategie, autoriteit, not-self, profiel, centers, kanalen incarnation cross + verdieping van deze elementen
 • schriftelijke rapportage van bijna 30 pagina’s
 • gesprek online via Zoom
 • mogelijkheid tot opname van het gesprek
 • voldoende ruimte om vragen te stellen

Momenteel is het niet mogelijk om een face-to-face afspraak in te plannen. Omdat wij geen vaste woon- en werkplek hebben en flexibel willen blijven vinden de sessies online plaats.

Wil je een reading cadeau doen? Koop dan onze Reading Cadeaubon!

1:1 sessie

Wil jij meer naar je gevoel luisteren, meer voor jezelf kiezen, maar weet je niet hoe? Zijn er dingen waar je tegenaan loopt? Concrete vragen of situaties die aandacht vragen, die blijven terug komen? En ben jij benieuwd hoe je daar vanuit jouw unieke design het beste mee om kunt gaan?

Geen uitgeschreven reading, maar een 1:1 sessie. Van tevoren duiken wij in jouw design. We delen onze opvallendste bevindingen: wat is uniek voor jou? Waar loop jij in jouw design mogelijk tegenaan? Daarna gaan we in gesprek en bepalen we aan de hand van waar jij nu staat, wat de eerste stap is die jij vandaag nog kunt zetten om dichterbij jezelf te komen. Om keuzes te maken die nóg meer aansluiten bij hoe jij en hoe jouw energie werkt.

Omdat een reading nogal een overload aan informatie kan zijn en je toch maar één verandering tegelijk écht kunt doorvoeren, is dat waar de focus ligt. Waar ligt de grootste winst? Waar kun jij vandaag nog starten om jouw energie nog meer tot zijn recht te laten komen? We denken met je mee, om te kijken hoe jij met minder moeite nóg meer van JOU -van jouw unieke energie- de wereld in kunt zetten. Concreet, praktisch en met een duidelijke focus op het leren LEVEN van je design.

Tevens beantwoorden we alle andere vragen die je op dat moment hebt -allemaal met jouw unieke design als uitgangspunt. Want alle antwoorden liggen in jou, maar soms is het fijn als iemand even met je mee denkt, als iemand je even op weg helpt!

Maak nu een afspraak voor een 1:1 sessie

Bestel het product en boek gelijk een afspraak in onze agenda. Na afronding van je bestelling nemen wij binnen 1-2 werkdagen contact met je op voor je geboortegegevens en om te inventariseren wat voor kennis je al hebt opgedaan en welke specifieke vragen je hebt, om de sessie hier zoveel mogelijk op te laten aansluiten.

1:1 sessie

€130,-

Inclusief:

 • 60 minuten sessie
 • concreet, praktisch, persoonlijk*
 • focus op specifieke vragen of thema’s
 • online via Zoom
 • mogelijkheid tot opname van het gesprek
 • voldoende ruimte om vragen te stellen

Momenteel is het niet mogelijk om een face-to-face afspraak in te plannen. Omdat wij geen vaste woon- en werkplek hebben en flexibel willen blijven vinden de sessies online plaats.

Wil je een reading cadeau doen? Koop dan onze Reading Cadeaubon!

Check-up sessie

Heb jij een schriftelijke rapportage ontvangen, een mondelinge reading of een 1:1 sessie gehad, maar loop je bij het leven van je design tegen dingen aan? Heb je nog wat concrete vragen of situaties die aandacht vragen, die blijven terug komen? Is er iets uit je design waar je graag meer over wilt weten? Maak een afspraak voor een check-up sessie! 

Maak nu een afspraak voor een check-up sessie

Na afronding van je bestelling nemen wij binnen 1-2 werkdagen contact met je op voor je geboortegegevens en om te inventariseren wat je vraag precies is. In overleg plannen we een sessie in (we streven ernaar dit binnen 2 weken in te plannen), maar soms adviseren we ook om ons de vraag in een mini rapport te laten beantwoorden, zodat jij alles in je eigen tijd en tempo komt (terug) lezen.

Check-up sessie

€50,-

Inclusief:

 • 30-45 minuten sessie of mini schriftelijk rapport
 • concreet, praktisch, persoonlijk
 • schriftelijk, online of telefonische afspraak
 • mogelijkheid tot opname van het gesprek
 • voldoende ruimte om vragen te stellen

Voor wie zijn de readings en sessies?

Een reading of sessie* is voor iedereen die de basis van zijn/haar design wil begrijpen. Voor new bees die net beginnen met Human Design en meer inzicht willen in de basis elementen, of voor de gevorderden die willen weten hoe alle basis elementen zich verhouden. Voor diegenen die vastlopen op werk, privé of relatiegebied, die het roer willen omgooien of die nieuwsgierig zijn naar hun eigen unieke design.

Een reading geeft je niet alleen inzichten en kennis, maar School of Human Design zou niet de School of Human Design zijn, als het je ook niet praktische handvaten biedt om écht met je design aan de slag te gaan.

* In onze readings en sessies ligt de focus op het leven van je design, er wordt niet gekeken naar de diepere lagen van je design zoals de transits en maanstanden.

Cadeaubon
School of Human Design Cadeaubon

Reading cadeau geven

Wil jij graag een reading cadeau geven aan iemand? Wat leuk! Dat kan nu met de School of Human Design Cadeaubon. Selecteer het product dat je cadeau wilt geven, rond je bestelling af en je ontvangt per mail een cadeaubon nummer. 

Wanneer degene aan wie je de cadeaubon cadeau doet een aankoop in onze winkel doet, kan hij/zij de waarde van een cadeaubon verzilveren door tijdens de checkout de unieke code in het juiste veld in te voeren.

€50 = check-up reading
€90 = schriftelijke reading
€130 = 1:1 sessie
€150 = persoonlijke reading
€225 = reading combi pakket

Lees nu ook één van onze e-books of volg een cursus

Wil jij meer de diepte in en nog meer leren en lezen over Human Design? In onze diverse e-books nemen we je mee op een reis langs de verschillende onderdelen van je chart.

Heb je -voor nu- genoeg kennis tot je genomen? In onze verschillende cursussen ga je aan de slag met één van de onderdelen van je chart. Let’s get to work! We geven je praktische oefeningen en handige tips die jou helpen bij het leren leven van je design.

School of Human Design

Met de School of Human Design helpen wij je te (her) ontdekken wie jij bent. Wat je unieke kwaliteiten zijn, je valkuilen, je drijfveren, je eigenschappen. Dit doen wij met behulp van de tool Human Design, die inzicht geeft in jouw unieke ontwerp als mens en je helpt om de beste versie van jezelf te worden, namelijk: jezelf. 

En jezelf zijn, gaat om keuzes maken die voor joú goed zijn. Die voor joú werken. We leven in een maakbare wereld en zijn opgegroeid met het idee dat we alles kunnen als we er maar hard voor werken. We kunnen alles leren, ontwikkelen, we moeten overal goed in zijn. Maar we hebben allemaal unieke talenten. En het zou een hele saaie bedoeling zijn, als we allemaal hetzelfde zouden zijn toch?

Jij bent hier, om juist wél jezelf te zijn! En Human Design is een tool die jou weer in contact brengt met dit unieke, talentvolle, vrije, energieke deel van jezelf. Als jij de dingen waar je niet goed in bent, overlaat aan een ander, kun jij enkel en alleen doen waar jij goed in bent. Leef het leven van de minste weerstand. Je hoeft niet langer overal goed in te zijn of overal aan mee te doen, je doet waar jij goed in bent. Dat waar jij voor gemaakt bent. En dit proces begint dus met het maken van de juiste keuze.

Op de hoogte blijven van nieuwe
producten en ander leuk nieuws?