Download ons gratis stappenplan

Wil jij leren hoe je je eigen design kunt lezen? Download dan ons gratis stappenplan!

Lifestyle producten

Hoewel het Human Design experiment een individuele reis is, hoef je het niet alleen te doen! Wij maken of werken met hele fijne producten, die je ondersteunen tijdens je experiment. Producten die je helpen te verbinden met jezelf, met jouw innerlijke kracht. Die je kwaliteiten versterken, je ondersteunen bij uitdagingen en je begeleiden in het deconditioneringsproces.

Essentiële oliën

Met de School of Human Design brengen wij je weer in contact met de wijsheid in je lichaam. Wanneer je in de startblokken van je experiment staat, wil je alles weten over wat jouw chart kan vertellen over wie jij bent. Maar hoe langer je met Human Design werkt, hoe meer je beseft dat kennis slecht het begin is van een hele interessante reis. Een reis die je herinnert aan de antwoorden die al in jou liggen. Essentiële oliën kunnen je ondersteunen tijdens deze reis. Ze helpen je in alignment te komen met jouw unieke design, ze versterken je kwaliteiten en ondersteunen bij uitdagingen, ze begeleiden je in het deconditioneringsproces, ze helpen je energie los te laten en ze supporten je om meer te voelen. Op mystieke wijze helpen oliën om op een diepere laag te verbinden met je design.

Ceremoniële cacao

Cacao wordt al eeuwenlang gebruikt in rituelen en ceremonies en staat bekend als een echte hart-opener. Het heeft een zachte en liefdevolle werking, die je helpt om (weer) te verbinden met jouw kern, jouw hart, jouw intuïtie, met dat wat je in essentie bent. Je hebt echter geen ceremonie nodig om de magie van cacao aan je dag toe te voegen. Wanneer je een bewust moment creëert en de cacao met intentie drinkt, kun jij verbinden met jezelf, met jouw innerlijke kracht. Dit maakt ceremoniële cacao een mooie ondersteuning in het deconditioneringsproces.

In ontwikkeling…

We hopen binnenkort onze webshop uit te breiden met prints, audio’s en bijvoorbeeld een planner. Heb je zelf een leuk idee? Of bied je een product aan dat heel goed past bij School of Human Design en wil je graag samenwerken? Mail dan naar info@schoolofhumandesign.nl

Andere producten