Download ons gratis stappenplan

Wil jij leren hoe je je eigen design kunt lezen? Download dan ons gratis stappenplan!

Essentiële oliën

Essentiële oliën worden al eeuwenlang gebruikt voor lichaam én geest. Ze kunnen rustgevend zijn of juist energie geven, fris zijn of scherp, helpen bij concentratie of speelsheid, zorgen voor harmonie of voor wijsheid. Het is een bijzonder magisch en heilzaam product, gewonnen uit planten (bloemen, zaden of wortels) en daarmee is de olie een prachtig natuurproduct. Essentiële oliën hebben een zachte en liefdevolle werking, die je helpen om (weer) te verbinden met jouw kern, jouw hart, jouw intuïtie, met dat wat jij in essentie bent. 

Combinatie met Human Design

Met de School of Human Design brengen wij je weer in contact met de wijsheid in je lichaam. Wanneer je in de startblokken van je experiment staat, wil je alles weten over wat jouw chart kan vertellen over wie jij bent. Maar hoe langer je met Human Design werkt, hoe meer je beseft dat kennis slecht het begin is van een hele interessante reis. Een reis die je herinnert aan de antwoorden die al in jou liggen. Essentiële oliën kunnen je ondersteunen tijdens deze reis. Ze helpen je in alignment te komen met jouw unieke design, ze versterken je kwaliteiten en ondersteunen bij uitdagingen, ze begeleiden je in het deconditioneringsproces, ze helpen je energie los te laten en ze supporten je om meer te voelen. Op mystieke wijze helpen oliën om op een diepere laag te verbinden met je design.

Producten

Verzending

Je ontvangt direct na het plaatsen van je bestelling een bevestigingsmail. Bestellingen worden vervolgens binnen 1-4 werkdagen verzonden via PostNL. Je ontvangt een track & trace zodat je je pakketje kunt volgen. Lees hier meer.

Informatie

* Unieke blends van essentiële oliën
* 100% natuurlijk, puur en biologisch geproduceerd
* 100% vegan

Essentiële oliën per type

Onze rollers en sprays per type zijn er om jou in je kracht te zetten. Ze ruiken heerlijk, maar de ingrediënten zijn tevens met zorg samengesteld, zodat ze passen bij het profiel van jouw energietype. Daarmee helpen ze je thuis te komen bij jezelf; ze zijn een herinnering aan wie jij diep van binnen bent.

Inspiratie uit de natuur

Alles is energie -de basis van het Human Design- en ook geuren dragen een bepaalde frequentie. Ze hebben net als jij (jouw design) een energetische imprint. Een potentieel om ons te ondersteunen, om ons te voeden van binnen én van buiten. Voor het samenstellen van de juiste frequenties, werken we samen met Marzou. Zij ontwikkelen blends van essentiële oliën, die 100% vegan zijn, natuurlijk, puur en biologisch geproduceerd. We zijn om tafel gaan zitten om unieke blends te ontwikkelen, speciaal voor School of Human Design. Blends die als een tool voor transformatie werken.

Onderzoek toont aan dat geur niet alleen op bewust niveau, maar ook op onbewust niveau een groot effect kan hebben. Zo kan geur van invloed zijn op onze gedachten, onze acties én zelfs op ons gedrag. De meest zachte geuren hebben op onbewust niveau het grootste effect. In onze blends hebben we daarom gekozen voor een mix van zachte en sterke geuren. Wat je precies ruikt, is afhankelijk van hoe je je voelt. Elke keer wanneer je de oliën gebruikt zul je daarom wat anders ruiken, omdat jouw beleving afhangt van de situatie en je behoeftes. Om het effect te versterken, gebruik je de rollers bewust -dat wil zeggen: met intentie.

Gebruik

Er zijn verschillende manieren waarop je de oliën kunt gebruiken.

Rollers: inademen of aanbrengen op de huid
Sprays: verstuiven als room spray, body mist of parfum

Manual

Bij je bestelling ontvang je een download met informatie over de verschillende gebruiksmogelijkheden en een protocol om het beste uit de olie te halen.

Andere producten