Download ons gratis stappenplan

Wil jij leren hoe je je eigen design kunt lezen? Download dan ons gratis stappenplan!

Emotional authority cursus: ‘Volg je emoties (niet)’

Heb jij een Emotional authority? Leer in deze cursus álles over jouw autoriteit en hoe het jou gaat helpen bij het maken van betere keuzes voor jezelf.

We kunnen het niet vaak genoeg herhalen: het leren leven van je design begint met het volgen van jouw strategie én autoriteit! Het (weer) leren luisteren naar jouw innerlijke stem. Om (weer) te leren luisteren naar jouw gevoel, om keuzes te maken voor JOU.

En daar kun je heel veel over lezen, veel over horen. Je kunt het allemaal ‘weten’. Maar uiteindelijk gaat het erom dat je het voelt. Dat je het kunt (h)erkennen, dat je begrijpt wat het je wel (en niet) vertelt en dat je ernaar durft te luisteren. En dat leer je alleen door ermee aan de slag te gaan. In deze cursus nemen wij je aan de hand mee, zodat jouw emoties aan het einde van deze cursus geen geheimen meer voor je hebben.

Keuzes, keuzes, keuzes

Keuzes: onderzoek wijst uit dat we er zo’n 35.000 maken per dag. Wat trek ik aan, wat zal ik eten, zeg ik ja of nee tegen een samenwerking, neem ik dat telefoontje wel of niet op, hoe laat ga ik naar bed, ga ik wel of niet voor die relatie, wil ik dat huis wel of niet kopen? Het leven is een aanéénschakeling van keuzes. En als we iets in ons leven willen veranderen, dan hoeven enkel en alleen maar andere keuzes te maken. Klinkt simpel toch? Maar waarom is keuzes maken in praktijk dan vaak zo moeilijk?

Onder andere omdat we tegenwoordig zó gewend zijn om keuzes te maken met ons hoofd. De welbekende rationele beslissingen. We zijn gewend te bedenken, in plaats van te voelen. Maar wat als wij je vertellen dat je hoofd helemaal niet gemaakt is om keuzes te maken. Sterker nog: dat alle antwoorden er al zijn. En dat ze in ons lichaam liggen opgeslagen. Geduldig wachtend tot wij er iets mee doen. Maar dat we ‘vergeten’ zijn hoe we ernaar kunnen luisteren.


Keuzes maken met jouw innerlijke raadgever

Niet getreurd: het maken van de juiste keuzes kun je leren. Of liever gezegd: deze ‘verkeerde’ manier van keuzes maken kun je afleren. En Human Design is daarvoor dé tool! Het leert je om (weer) op jezelf, op jouw lichaam te vertrouwen. Om je lichaam te voelen, om te leren luisteren naar de signalen van je lichaam.

Maar hoe doe je dat? Waar begin je? En… wist jij dat het stemmetje waar je het beste naar kunt luisteren niet voor iedereen hetzelfde is? Jouw unieke Design laat zien wat jouw innerlijke raadgever is, jouw inner authority. Heb jij een Emotional authority? Dan is deze cursus speciaal voor jou!


Benieuwd of jij een Emotional authority hebt? Download jouw gratis chart via onze website!

Start nu met de cursus

… en ga vandaag nog op ontdekkingstocht! Na afronding van je bestelling, ontvang je de inloggegevens van een afgeschermde cursuspagina.

Bestel nu voor €49,95

Inclusief:

 • 7 video’s
 • +/- 75 minuten kijktijd
 • Mix van wetenschappelijke informatie, spiritualiteit en praktische oefeningen
 • Werkboek met opdrachten (inclusief door ons ingesproken meditatie/visualisatie)
 • Cursus in eigen tempo volgen
 • Onbeperkt toegang tot de cursus
 • Persoonlijke vragen stellen per mail
 • Levenslang meer plezier en voldoening uit alle keuzes die je maakt

Eindelijk een fijn platform om Human Design te leren begrijpen, de cursus is overzichtelijk, leuk om alles over mijn eigen design te ontdekken en de uitleg is heel erg duidelijk!

— Suus

Het geheel is goed opgebouwd. Door de afwisseling van de werkvormen komen alle aspecten op een speelse manier aan bod. Jullie kennis over de materie, de aangeboden oefeningen, het enthousiasme waarmee jullie je eigen ervaringen koppelen aan deze kennis, verrasten mij met een: “Oh…zo zit het dus..”-gevoel…

— Tineke

Erg leuke en interessante cursus. Jullie hebben veel passie, enthousiasme en veel kennis over Human Disign. Heb ook het e-book aangeschaft. Ziet er strak uit en leest erg fijn. Zeker een meerwaarde.

— Merle

Cursus

Wil jij keuzes leren maken met behulp van jouw Emotional authority? Begin dan vandaag nog met onze cursus ‘Volg je emoties (niet)’.

 • Ontdek waarom we het zo moeilijk vinden om (de juiste) keuzes te maken
 • Leer waarom jij beter geen keuzes kunt maken met je hoofd
 • Kom meer te weten over de andere autoriteiten en wat het betekent om een Emotional authority te hebben
 • Begrijp het nut en de rol van emoties
 • Onderzoek hoe je (weer) kunt luisteren naar je lichaam
 • Ervaar door praktische oefeningen hoe je stap voor stap keuzes kunt maken met behulp van jouw autoriteit
 • Ontdek hoeveel leuker en makkelijker het maken van keuzes is
 • En krijg antwoord op de vraag of je nou wél of niét je emoties moet volgen

Leer je design te leven door (weer) te luisteren naar- en te vertrouwen op je lichaam. Maak betere keuzes, die jou direct meer plezier en voldoening opleveren.

Sneak peak van de cursus pagina

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze cursus is voor iedereen met een Emotional authority. Voor iedereen die het lastig vindt om (de juiste) keuzes te maken in het leven maar ook voor iedereen die al juiste keuzes maakt, maar meer inzicht wil krijgen in het keuzeproces.

Wat maakt deze cursus uniek?

Waar je in andere cursussen veelal alleen maar je autoriteit leert kénnen, leer je deze niét leven. In deze cursus wel! Je gaat aan de slag met praktische oefeningen zodat je kunt voelen én ervaren wat het betekent om keuzes te maken volgens je autoriteit.

Producten

“Het leven is een kwestie van keuzes,
en elke keuze die je maakt, maakt jou.”

– John Maxwell

Wat krijg je allemaal?

Wanneer je je aanmeldt voor deze cursus, krijg je toegang tot ons Academy platform, inclusief video’s en een werkboek. We nemen je stap voor stap mee in de wondere wereld van je emotionele autoriteit.

Je kunt de cursus in je eigen tempo volgen (gewoon thuis vanachter een computer, tablet of telefoon) hoewel we wel adviseren steeds een week de tijd te nemen voor de opdrachten. De cursus duurt dan zes weken.

€49,95

Inclusief:

 • 7 video’s
 • +/- 75 minuten kijktijd
 • Mix van wetenschappelijke informatie, spiritualiteit en praktische oefeningen
 • Werkboek met opdrachten (inclusief door ons ingesproken meditatie/visualisatie)
 • Cursus in eigen tempo volgen
 • Onbeperkt toegang tot de cursus
 • Persoonlijke vragen stellen per mail
 • Levenslang meer plezier en voldoening uit alle keuzes die je maakt

Wat vinden anderen?

“5 jaar geleden kwam Human Design bij mij in beeld en sindsdien heeft het me niet meer los gelaten. Ik heb allerlei cursussen gevolgd, aan zelfstudie gedaan en ik bespreek ook het Human Design van anderen. Heel boeiend. Maar… Mijn honger houdt niet op en toen ik jullie aankondiging las over de online cursus werd ik meteen nieuwsgierig en enthousiast. Het kwam prikkelend en uitnodigend op me over en de inhoud van deze cursus heeft me dan ook niet teleurgesteld.

Het geheel is goed opgebouwd. Door de afwisseling van de werkvormen komen alle aspecten op een speelse manier aan bod. Jullie kennis over de materie, de aangeboden oefeningen, het enthousiasme waarmee jullie je eigen ervaringen koppelen aan deze kennis, verrasten mij met een: “Oh…zo zit het dus..”-gevoel…

De benadering is heel praktisch waardoor deze omvangrijke materie behapbaar en toegankelijk wordt voor iedereen die zich er voor open wil stellen. De oefeningen heb ik als ondersteunend ervaren. De meditatie/visualisatie beluisterde ik op een moment waarop ik me onzeker en daardoor onrustig voelde. Ik werd meegenomen in hetgeen waar ik naar luisterde. Na afloop merkte ik dat de rust in mezelf terug was en hetgeen die onrust had veroorzaakt kon ik weer in een reëel perspectief zien. Dat was een fijne ervaring.

Het stappenplan heb ik ook als een hele praktische reminder ervaren die ik nu regelmatig even in mezelf herhaal. En… het heeft effect. Ik ga het gevoel steeds beter herkennen en er daardoor ook steeds een beetje meer op vertrouwen!

Ik vind het mooi dat ik ondanks alle kennis die ik al over het Human Design in huis heb, jullie benadering ervaar als een frisse wind die er over heen geblazen wordt. Hierdoor wordt mijn plezier, maar vooral ook de waarde die ik eraan hecht, opnieuw aangewakkerd. Ik hoop dat jullie enthousiasme, jullie benadering voorlopig nog niet is uitgeblust.”

— Tineke, Projector / Emotional Authority

School of Human Design

Met de School of Human Design helpen wij je te (her) ontdekken wie jij bent. Wat je unieke kwaliteiten zijn, je valkuilen, je drijfveren, je eigenschappen. Dit doen wij met behulp van de tool Human Design die inzicht geeft in jouw unieke ontwerp als mens en je helpt om de beste versie van jezelf te worden, namelijk: jezelf. 

En jezelf zijn, gaat om keuzes maken die voor joú goed zijn. Die voor joú werken. We leven in een maakbare wereld en zijn opgegroeid met het idee dat we alles kunnen als we er maar hard voor werken. We kunnen alles leren, ontwikkelen, we moeten overal goed in zijn. Maar we hebben allemaal unieke talenten. En het zou een hele saaie bedoeling zijn, als we allemaal hetzelfde zouden zijn toch?

Jij bent hier, om juist wél jezelf te zijn! En Human Design is een tool die jou weer in contact brengt met dit unieke, talentvolle, vrije, energie deel van jezelf. Als jij de dingen waar je niet goed in bent, overlaat aan een ander, kun jij enkel en alleen doen waar jij goed in bent. Leef het leven van de minste weerstand. Je hoeft niet langer overal goed in te zijn of overal aan mee te doen, je doet waar jij goed in bent. Dat waar jij voor gemaakt bent. En dit proces begint dus met het maken van de juiste keuze.

FAQ

Hoe is de cursus opgebouwd?

De cursus bestaat uit 7 video’s die je opeenvolgend kunt bekijken. De eerste video is een introductievideo, waarin we je uitleggen waarom het zo moeilijk is om (juiste) keuzes te maken en waarom je beter geen keuzes kunt maken met je hoofd. In de tweede video duiken we dieper de theorie in en leggen we uit wat het betekent om een emotional authority te hebben, maar ook wat de rol en het nut van emoties is. Aanvullend besteden we aandacht aan de uitdagingen bij het maken van keuzes met een emotionele autoriteit. Daarna ga je aan de slag met praktische oefeningen, die we uitgebreid toelichten in opdracht video’s. De opdrachten zijn tevens terug te vinden in het werkboek.

Hoe kan ik de cursus bekijken?

De cursus is gemaakt op een videoplatform óp onze website. Je ontvangt na je aankoop een e-mail met je inloggegevens. Vervolgens kun je met je computer, tablet of telefoon de cursus volgen. Op dezelfde pagina vind je het werkboek dat je kunt downloaden.

De cursus is onbeperkt houdbaar, je hebt de rest van je leven toegang tot de cursus.

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan de cursus?

Hoe meer tijd je in de cursus stopt, hoe meer resultaat je eruit haalt. Je autoriteit leren kennen is één, je autoriteit leren leven… daar is toewijding én oefening voor nodig. We adviseren je steeds minimaal één week per opdracht te nemen, waarmee je uitkomt op zes weken.

Hoe kom ik er achter of ik een emotional authority heb?

Ben jij benieuwd naar jouw autoriteit? Download dan gratis jouw unieke Human Design chart met behulp van onze blog. Je chart laat zien wat jouw inner authority is.

Kan ik deze cursus ook volgen als ik een andere autoriteit heb?

Dat kan, uiteraard, maar we raden het niet aan. Hoewel deze cursus even kort de verschillende autoriteiten aanstipt, is de materie echt gemaakt voor mensen met een emotional authority. We zijn druk bezig met het opzetten van cursussen voor de andere autoriteiten. Wil je op de hoogte blijven? Klik dan hier.

Door wie worden de cursussen gemaakt en gegeven?

Wij, Ellis en Lion, hebben ontzettend veel research gedaan naar Human Design en cursussen gevolgd om het systeem te leren kennen. Wat ons op viel is dat je op allerlei manieren jouw unieke design kunt leren kennen, maar niet leert leven. Het werd onze missie om cursussen te ontwikkelen die je juist wél leren je design te leven.