Doneer en support de School of Human Design Podcast!

Ben jij geïnspireerd geraakt door onze podcast? En wil je graag dat we meer afleveringen maken?

Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

E-books

Wil jij meer de diepte in en nog meer leren en lezen over Human Design? In onze diverse e-books nemen we je mee op een reis langs de verschillende onderdelen van je chart.

Ellis & Lion, Vacature

Je design leren leven

Het is zover. Human Design heeft je gegrepen. En nu wil je álles weten, álles snappen, álles begrijpen. Dat herkennen wij maar al te goed! Wij zijn je voor gegaan en delen met liefde onze kennis en inzichten. Stap voor stap ontrafelen we de mysteries van dit bijzondere systeem, om jou te inspireren je eigen experiment aan te gaan.

Ontdek de beschikbare e-books

Hoewel onze e-books van informatieve aard zijn en je vooral veel extra kennis bijbrengen, kunnen wij het niet laten tevens praktische tips met je te delen, zodat je direct verder kunt met je Human Design experiment. Verwacht dus mooi opgemaakte en inspirerende pagina’s, een mix van informatie, tips en oefeningen, een duidelijke uitleg en waar mogelijk herkenbare voorbeelden. Zie hieronder welke e-books op dit moment beschikbaar zijn.

E-book Reis langs de Centers
over de centers van human design

E-book ‘Reis langs de Centers’

€19,99

Wil jij alles leren over de negen centers van Human Design? Wat het betekent om open (witte) of gesloten (gekleurde) centers te hebben? Dan is dit e-book iets voor jou! We beschrijven uitgebreid de functie van elk center én geven tips over hoe jij de energie van elk center het beste kunt inzetten.

  • Ontdek wat de negen centers in Human Design zijn
  • Leer de functie van elk centrum kennen
  • Begrijp het verschil tussen open (witte) en gesloten (gekleurde) centers
  • Kom meer te weten over de kwaliteiten en valkuilen van elk center
  • Onderzoek hoe jij het béste uit je centers kunt halen
E-book Basis van Human Design
coming soon

E-book ‘Basis van Human Design’

€NTB

Wil jij alles weten over de basis van Human Design? Wat het betekent om een bepaalde type te zijn? Wat een strategie betekent en welke type welke strategie heeft? En naar welk stemmetje jij mag luisteren bij het maken van keuzes?

  • Kom meer te weten over de verschillende types en ontdek wat kenmerkend is voor jouw type
  • Leer eindelijk goed begrijpen wat een strategie is
  • Begrijp beter de verschillende autoriteiten die er bestaan en naar welk stemmetje jij kunt luisteren bij het maken van keuzes

Een mailtje krijgen wanneer dit e-book online komt?

Cadeaubon
School of Human Design Cadeaubon

Reading cadeau geven

Wil jij graag een reading cadeau geven aan iemand? Wat leuk! Dat kan nu met de School of Human Design Cadeaubon. Selecteer het product dat je cadeau wilt geven*, rond je bestelling af en je ontvangt per mail een cadeaubon nummer. 

Wanneer degene aan wie je de cadeaubon cadeau doet een aankoop in onze winkel doet, kan hij/zij de waarde van een cadeaubon verzilveren door tijdens de checkout de unieke code in het juiste veld in te voeren.

€50 = check-up reading
€90 = schriftelijke reading
€130 = 1:1 sessie
€150 = persoonlijke reading
€225 = reading combi pakket

Volg nu ook één van onze online cursussen of boek een reading

Wil jij graag een persoonlijke schriftelijke reading ontvangen en meer inzicht krijgen in de basis van jouw unieke Human Design Chart? Of wil jij graag samen met ons de diepte in de duiken tijdens een persoonlijke reading of 1:1 sessie? Een gesprek biedt de kans om al jouw prangende vragen te stellen en echt de diepere lagen van je design te onderzoeken. Zijn er dingen waar je tegenaan loopt? Concrete vragen of situaties die aandacht vragen? Wij geven je advies hoe je daar vanuit jouw unieke design het beste mee om kunt gaan.

Heb je -voor nu- genoeg kennis tot je genomen? In onze verschillende cursussen ga je aan de slag met één van de onderdelen van je chart. Let’s get to work! We geven je praktische oefeningen en handige tips die jou helpen bij het leren leven van je design.

Webshop

Weet jij al welke reading, e-book of welke cursus je wilt kopen? Bestel dan gelijk via de School of Human Design Webshop!

Op de hoogte blijven van nieuwe producten en ander leuk nieuws?