Download ons gratis stappenplan

Wil jij leren hoe je je eigen design kunt lezen? Download dan ons gratis stappenplan!

Cursussen

In onze verschillende cursussen ga je aan de slag met één van de onderdelen van je chart. Let’s get to work! We geven je praktische oefeningen en handige tips die jou helpen bij het leren leven van je design.

Ellis & Lion, Vacature

Je design leren leven

Wanneer je -voor nu- genoeg kennis tot je hebt genomen en echt aan de slag wilt gaan, begint het Human Design experiment pas écht! Je gaat wat je hebt geleerd proberen toe te passen op je dagelijks leven om te ervaren wat werkt -en wat niet. Wij zijn je voor gegaan en delen met liefde onze kennis en inzichten. Stap voor stap ontrafelen we de mysteries van dit bijzondere systeem, om jou te inspireren je eigen experiment aan te gaan.

Ontdek de beschikbare cursussen

Hoewel onze cursussen een informatief randje hebben en je veel extra kennis bijbrengen, draaien onze cursussen vooral om praktische tips en concrete oefeningen zodat je ze gelijk kunt toepassen in je huidige leven. Verwacht een mooi opgemaakt en inspirerend werkboek, duidelijke uitleg, tips en voorbeelden en vooral veel opdrachten. Zie hieronder welke cursussen op dit moment beschikbaar zijn.

Sacral Authority cursus
Hell yes, or hell no

Sacral authority cursus

€59,95

Leer keuzes maken met behulp van jouw Sacral authority.

  • Ontdek wat het betekent om een Sacral authority te
  • hebben (aka een onderbuikgevoel)
  • Ervaar hoe jouw Sacral authority werkt, spreekt en reageert
  • Leer door praktische oefeningen te luisteren naar jouw onderbuikgevoel
Emotional Authority cursus
Volg je emoties (niet)

Emotional authority cursus

€49,95

Leer keuzes maken met jouw emotional authority.

  • Ontdek wat het betekent om een Emotional authority te hebben
  • Duik in de wondere wereld van emoties en hoe zij je kunnen helpen bij het maken van beslissingen
  • Leer door praktische oefeningen te luisteren naar je authority
Vacature

Ga gelijk aan de slag

Weet jij al welk product je wilt kopen? Bestel dan gelijk via de School of Human Design Webshop!

Lees nu ook één van onze boeken of plan een reading

Wil jij graag een schriftelijke reading ontvangen en meer inzicht krijgen in de basis van jouw unieke Human Design chart? Of wil jij graag samen met ons de diepte in duiken tijdens een persoonlijke reading of of sessie? Een gesprek biedt de kans om al jouw prangende vragen te stellen en echt de diepere lagen van je design te onderzoeken. Zijn er dingen waar je tegenaan loopt? Concrete vragen of situaties die aandacht vragen? Wij geven je advies hoe je daar vanuit jouw unieke design het beste mee om kunt gaan.

Wil jij meer de diepte in en nog meer leren en lezen over Human Design? In onze diverse boeken & e-books nemen we je mee op een reis langs de verschillende onderdelen van je chart.

School of Human Design

Met de School of Human Design helpen wij je te (her) ontdekken wie jij bent. Wat je unieke kwaliteiten zijn, je valkuilen, je drijfveren, je eigenschappen. Dit doen wij met behulp van de tool Human Design, die inzicht geeft in jouw unieke ontwerp als mens en je helpt om de beste versie van jezelf te worden, namelijk: jezelf. 

En jezelf zijn, gaat om keuzes maken die voor joú goed zijn. Die voor joú werken. We leven in een maakbare wereld en zijn opgegroeid met het idee dat we alles kunnen als we er maar hard voor werken. We kunnen alles leren, ontwikkelen, we moeten overal goed in zijn. Maar we hebben allemaal unieke talenten. En het zou een hele saaie bedoeling zijn, als we allemaal hetzelfde zouden zijn toch?

Jij bent hier, om juist wél jezelf te zijn! En Human Design is een tool die jou weer in contact brengt met dit unieke, talentvolle, vrije, energieke deel van jezelf. Als jij de dingen waar je niet goed in bent, overlaat aan een ander, kun jij enkel en alleen doen waar jij goed in bent. Leef het leven van de minste weerstand. Je hoeft niet langer overal goed in te zijn of overal aan mee te doen, je doet waar jij goed in bent. Dat waar jij voor gemaakt bent. En dit proces begint dus met het maken van de juiste keuze.