Download ons gratis stappenplan

Wil jij leren hoe je je eigen design kunt lezen? Download dan ons gratis stappenplan!

Human Design basisboek

Wil jij jouw Human Design experiment starten met een stevig fundament? Niet overal losse informatie vandaan moeten halen, maar gelijk begrijpen waar Human Design om draait? Niet alleen kennis tot je nemen, maar ook direct de praktische doorvertaling voelen en begrijpen? Dan is dit hét boek voor jou! 

Misschien komt Human Design net op je pad, misschien heb je al een sessie of reading gehad, of misschien ben je al langere tijd aan het experimenteren of zelfs anderen aan het begeleiden in dit magische systeem? Dit boek is voor iedereen die tot de kern wil komen, die de essentie wil begrijpen én die (meer) verdieping zoekt op de basiselementen (type, strategie en autoriteit)!

Type, strategie en autoriteit

In dit boek nemen we je mee op een reis langs de basiselementen van Human Design: type, strategie en autoriteit. Er zitten zoveel lagen in Human Design, maar de fundering leg je door te begrijpen hoe jouw energie door je lichaam stroomt: waar krijg jij energie van en wat kost jou energie (type)? Door te begrijpen hoe jij het beste door het leven navigeert (strategie) en hoe jij keuzes maakt (autoriteit). We duiken écht de diepte in en nemen je in 100 pagina’s aan de hand mee. Alles wat wij de eerste jaren van ons Human Design experiment hadden willen weten, staat verwerkt in dit boek. Het biedt een uniek fundament, waar vanuit je zelf kunt gaan beginnen met experimenteren.

Op een praktische manier combineren we jaren van research, met onze eigen ervaring (na het uitpluizen van honderden charts en zo’n duizend uur aan sessies). Een boek om er steeds weer even bij te pakken en waarin je kunt blijven ontdekken.

Misschien is het (nog) nieuw, misschien heb je het in één van onze podcasts voorbij horen komen? Maar het komt -niet voor niets- elke aflevering minstens één keer voorbij: “Volg je strategie en autoriteit”. 

“It doesn’t matter what you know. It matters what you live. Follow your strategy and authority.” – Ra Uru Hu

Niemand minder dan Ra Uru Hu, de bedenker van Human Design, leert ons dat het leven van je design begint met het volgen van je strategie en autoriteit. Omdat je strategie is gekoppeld aan (of eigenlijk afhankelijk is van) het type, vormen deze drie elementen de basis van je Human Design experiment. Wanneer jij keuzes maakt met behulp van jouw innerlijke raadgever en acteert met behulp van jouw strategie, dan volgt de rest eigenlijk vanzelf… betekent dit dat het leven van je design dan zó simpel is? Op papier wel! De praktijk wijst echter uit dat we veelal geconditioneerd zijn om ons anders te gedragen dan natuurlijk is, dan dat eigenlijk goed voor ons is. Aangeleerd gedrag kun je afleren, dat noemen we deconditioneren. En dat proces begint bij het begrijpen van de basis van jouw chart: type, strategie en inner authority.

Hoe is het boek opgebouwd?

Het boek bestaat uit bijna 150 pagina’s die met veel zorg zijn geschreven én opgemaakt. We nemen je aan de hand mee door de wondere wereld van het Human Design systeem: je leert de basisprincipes kennen, begrijpen waarom het zo belangrijk is om naar je lichaam te luisteren en je leert een Bodychart te lezen. Daarna komen de types uitgebreid aan bod: hoe werkt een type, wat maakt een type uniek, waarin verschillen de types van elkaar, wat is de kracht van het type, hoe werkt het aura, hoeveel rust heeft elk type nodig en wat zijn bijvoorbeeld typische conditioneringen. Per type ontdek je vervolgens de bijbehorende strategie, zodat je de kennis direct in praktijk kunt brengen. Ook het not-self thema en signature thema komen aan bod, om te kunnen ontdekken waar jij wel en (nog) niet je design leeft. Tot slot bespreken we de verschillende autoriteiten: we leggen uit welke centers een rol spelen bij de innerlijke raadgevers, hoe een autoriteit tot je spreekt en hoe je hier het beste naar kunt leren luisteren. Oftewel: alle kennis die je nodig hebt om van moment tot moment tot de juiste beslissingen te komen, om door dit leven te navigeren.

Bestel nu…

… als boek óf als e-book en ontdek álles over de basis van Human Design: type, strategie en autoriteit.

*Let op: het e-book is niet geschikt voor e-readers. Na betaling ontvang je per mail een PDF bestand, te downloaden op computer, laptop, tablet en telefoon. 

Human Design basisboek

Boek: €45 / E-book: €33,-
Combi boek én e-book: €52,-

Inclusief:

 • bijna 150 inspirerende pagina’s
 • met veel zorg geschreven én opgemaakt
 • keuze uit boek (hardcover) of e-book (PDF bestand)
 • mix van informatie, tips en reflectievragen
 • inzicht in jouw type, strategie en autoriteit
 • inzicht in de andere types en autoriteiten
 • duidelijke uitleg en herkenbare voorbeelden
 • unieke praktische doorvertaling 

Verzending e-book

Direct na je bestelling kun je het e-book downloaden. Ook ontvang je enkele minuten later het e-book in je mailbox.

Verzending boek

Bestellingen worden doorgaans binnen 1-4 werkdagen verzonden via PostNL. Zodra het pakket is verstuurd, ontvang je een track & trace code om je bestelling te volgen. Lees hier meer. Let op: het boek wordt medio april geleverd

Inhoud basisboek

Benieuwd wat je kunt verwachten? Het basisboek bestaat uit bijna 150 pagina’s, vol informatie en tips.

 • Kom meer te weten over het unieke en magische Human Design systeem
 • Leer de basisprincipes van Human Design kennen
 • Begrijp hoe een chart is opgebouwd en hoe je charts kunt lezen
 • Leer alles over de verschillende types, van de werking van het aura, tot de praktische doorvertaling: wat betekent het écht om een bepaald type te zijn
 • Leer meer over je eigen design én over van anderen
 • Leer de kwaliteiten, valkuilen en belangrijkste conditioneringen van elk type kennen en ermee om te gaan
 • Krijg op een diepere laag inzicht in waarom je bent zoals je bent
 • Ervaar door reflectie vragen of jij je design leeft
 • Ontdek hoe jij van moment tot moment keuzes kunt maken die werken voor jou
 • Maak een vliegende start met jouw deconditioneringsproces

Benieuwd het het basisboek er uit ziet? Hierbij een preview!

Voor wie is dit basisboek?

Dit basisboek is voor iedereen die de basis van zijn/haar design wil begrijpen. Die wil weten waarom sommige dingen energie kosten en andere dingen energie geven. Waarom keuzes maken soms zo moeilijk is, en vooral: hoe het makkelijker kan. Het e-book geeft je niet alleen inzichten en kennis, maar óók de permissie om te omarmen waar jij voor bent gemaakt. Het basisboek is geschikt voor new bees die net met Human Design beginnen en meer inzicht willen in de basiselementen. Of voor diegenen die op zoek zijn naar meer verdieping over de basiselementen van je chart.

Wat maakt dit basisboek uniek?

Het biedt een unieke praktische doorvertaling, wat maakt dat je het direct in praktijk kunt brengen en dat je erin kunt blijven ontdekken. Want hoewel er inmiddels heel veel gratis content te vinden is over Human Design en er genoeg Engelstalige boeken te koop zijn, misten wij zelf nog een boek dat én Nederlandstalig is én echt de diepte in gaat wanneer het gaat om type, strategie en autoriteit. Met ons basisboek hoef je zelf niet meer allerlei stukjes informatie bij elkaar te zoeken. We bieden we een uniek fundament, waar vanuit je zelf kunt gaan beginnen met experimenteren. We durven wel te zeggen het meest uitgebreide Nederlandstalige fundament. Wat wij de afgelopen jaren hebben geleerd is dat een gedogen experiment begint met een stevige basis. En precies dat willen we jou met dit e-book mee geven!

Andere producten