Download ons gratis stappenplan

Wil jij leren hoe je je eigen design kunt lezen? Download dan ons gratis stappenplan!

Boeken

Wil jij meer de diepte in en nog meer leren en lezen over Human Design? In onze diverse boeken en e-books nemen we je mee op een reis langs de verschillende onderdelen van je chart.

Ellis & Lion, Vacature

Je design leren leven

Het is zover. Human Design heeft je gegrepen. En nu wil je álles weten, álles snappen, álles begrijpen. Dat herkennen wij maar al te goed! Wij zijn je voor gegaan en delen met liefde onze kennis en inzichten. Stap voor stap ontrafelen we de mysteries van dit bijzondere systeem, om jou te inspireren je eigen experiment aan te gaan.

Ontdek de beschikbare boeken

Hoewel onze boeken van informatieve aard zijn en je vooral veel extra kennis bijbrengen, kunnen wij het niet laten tevens praktische tips met je te delen, zodat je direct verder kunt met je Human Design experiment. Verwacht dus mooi opgemaakte en inspirerende pagina’s, een mix van informatie, tips en oefeningen, een duidelijke uitleg en waar mogelijk herkenbare voorbeelden. Zie hieronder welke boeken op dit moment beschikbaar zijn.

over de basis van human design

Human Design basisboek

€44 (e-book) / €56 (boek) €62 (combi)

Wil jij alles weten over de basis van Human Design? Wat het betekent om een bepaalde type te zijn? Wat een strategie betekent en welke type welke strategie heeft? En naar welk stem jij mag luisteren bij het maken van keuzes?

  • Leer alles over de verschillende types, van de werking van het aura, tot de praktische doorvertaling: wat betekent het écht om een bepaald type te zijn
  • Leer meer over je eigen design én over van anderen
  • Leer de kwaliteiten, valkuilen en belangrijkste conditioneringen van elk type kennen en ermee om te gaan
  • Ontdek hoe jij van moment tot moment keuzes kunt maken die werken voor jou
  • Krijg op een diepere laag inzicht in waarom je bent zoals je bent
E-book
over de centers van human design

E-book ‘Reis langs de Centers’

€19,99

Wil jij alles leren over de negen centers van Human Design? Wat het betekent om open (witte) of gesloten (gekleurde) centers te hebben? Dan is dit e-book iets voor jou! We beschrijven uitgebreid de functie van elk center én geven tips over hoe jij de energie van elk center het beste kunt inzetten.

  • Ontdek wat de negen centers in Human Design zijn
  • Leer de functie van elk centrum kennen
  • Begrijp het verschil tussen open (witte) en gesloten (gekleurde) centers
  • Kom meer te weten over de kwaliteiten en valkuilen van elk center
  • Onderzoek hoe jij het béste uit je centers kunt halen

Volg nu ook één van onze online cursussen of boek een reading

Wil jij graag een persoonlijke schriftelijke reading ontvangen en meer inzicht krijgen in de basis van jouw unieke Human Design Chart? Of wil jij graag samen met ons de diepte in de duiken tijdens een persoonlijke reading of 1:1 sessie? Een gesprek biedt de kans om al jouw prangende vragen te stellen en echt de diepere lagen van je design te onderzoeken. Zijn er dingen waar je tegenaan loopt? Concrete vragen of situaties die aandacht vragen? Wij geven je advies hoe je daar vanuit jouw unieke design het beste mee om kunt gaan.

Heb je -voor nu- genoeg kennis tot je genomen? In onze verschillende cursussen ga je aan de slag met één van de onderdelen van je chart. Let’s get to work! We geven je praktische oefeningen en handige tips die jou helpen bij het leren leven van je design.

School of Human Design

Met de School of Human Design helpen wij je te (her) ontdekken wie jij bent. Wat je unieke kwaliteiten zijn, je valkuilen, je drijfveren, je eigenschappen. Dit doen wij met behulp van de tool Human Design, die inzicht geeft in jouw unieke ontwerp als mens en je helpt om de beste versie van jezelf te worden, namelijk: jezelf. 

En jezelf zijn, gaat om keuzes maken die voor joú goed zijn. Die voor joú werken. We leven in een maakbare wereld en zijn opgegroeid met het idee dat we alles kunnen als we er maar hard voor werken. We kunnen alles leren, ontwikkelen, we moeten overal goed in zijn. Maar we hebben allemaal unieke talenten. En het zou een hele saaie bedoeling zijn, als we allemaal hetzelfde zouden zijn toch?

Jij bent hier, om juist wél jezelf te zijn! En Human Design is een tool die jou weer in contact brengt met dit unieke, talentvolle, vrije, energieke deel van jezelf. Als jij de dingen waar je niet goed in bent, overlaat aan een ander, kun jij enkel en alleen doen waar jij goed in bent. Leef het leven van de minste weerstand. Je hoeft niet langer overal goed in te zijn of overal aan mee te doen, je doet waar jij goed in bent. Dat waar jij voor gemaakt bent. En dit proces begint dus met het maken van de juiste keuze.