Benieuwd naar JOUW unieke design? Download ons (gratis) stappenplan en ga gelijk aan de slag! DOWNLOAD HIER.
Aan het laden…

Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Menu

Webshop

Heb jij op de School of Human Design Academy de perfécte cursus gevonden? Of wil je heel graag één van onze e-books kopen? LEUK! Dat kan in de School of Human Design Webshop!

Daarnaast verkopen we in onze webshop hele leuke Human Design gerelateerde producten! Prints van je Human Design type, ceremoniële cacao om je hart meer te openen en bijvoorbeeld edelstenen die passen bij de Human Design Centers.

Webshop

Weet jij al welk e-book of welke cursus je wilt kopen? Bestel dan gelijk via de School of Human Design Webshop!

E-BOOKS, CURSUSSEN & PRODUCTEN

E-books

School of Human Design Webshop

Wil jij meer leren en lezen over (de verschillende onderdelen van) Human Design? Ontdek in de webshop welke e-books nú te koop zijn.

Cursussen

SCHOOL OF HUMAN DESIGN WEBSHOP

Ben jij benieuwd hoe jij jouw unieke design kunt leren leven? Ontdek in de webshop welke online cursussen op dit moment beschikbaar zijn en start vandaag nog!

Producten

SCHOOL OF HUMAN DESIGN WEBSHOP

Naast cursussen en e-books verkopen wij ook allerlei producten. Van toffe prints tot ceremoniële cacao. Ontdek in de webshop alle producten.

Ondertussen zijn wij constant nieuwe cursussen aan het ontwikkelen en e-books aan het schrijven en ook wordt het aantal producten binnenkort uitgebreid. Dus zorg vooral dat je op de hoogte blijft door je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

*Uitgelicht product*

Raw Cacao

Cacao wordt al eeuwenlang gebruikt in rituelen en staat bekend als een echte hart-opener. Het heeft een zachte en liefdevolle werking, die je helpt om (weer) te verbinden met jouw kern, jouw hart, jouw intuïtie, met dat wat je in essentie bent. Iets wat er in onze drukke, gehaaste leven nogal eens bij in schiet. 

In de webshop verkopen we zowel rauwe cacao als blends, voor dagelijks, wekelijks en ceremonieel gebruik. En ook kun je een blok bij ons kopen.

Op de hoogte blijven van onze online cursussen, e-books, blogs en podcasts?