Download ons gratis stappenplan

Wil jij leren hoe je je eigen design kunt lezen? Download dan ons gratis stappenplan!

Human Design echt leren leven doe je in 3 stappen

Zou het niet fijn zijn, om geboren te worden met een gebruiksaanwijzing? Onze eigen, persoonlijke gids, die inzicht geeft in onze unieke kwaliteiten en beperkingen? Die je moeiteloos de juiste keuzes laat maken. En antwoord geeft op fundamentele vragen als: ‘Wie ben ik? Waarom ben ik hier? Waar ben ik wel en niet voor gemaakt?

En wat als je die gebruiksaanwijzing hebt gevonden? Als jij dé tool in hadden hebt, een blauwdruk, waarmee jij jouw meest unieke en magische leven kunt leven? Wat dan? Want leuk dat Human Design, maar hoe gaat het je nou écht helpen?

Het Human Design experiment, dat bestaat eigenlijk uit drie stappen.

1. Je design leren kennen

Het begint natuurlijk allemaal met de ‘Human Design rabbit hole’. Je wilt eerst álles te weten komen over dit mysterieuze model en wat het je kan vertellen over wie jij bent. Je leest artikelen en blogs, luistert naar podcasts, haakt aan bij webinars, of koopt e-books. Misschien ga je wel voor een schriftelijke reading van jouw unieke design. Je neemt in ieder geval zo veel mogelijk kennis tot je.

2. Lagen van de-conditionering door

Je ontdekt in welke mate jij al je design leeft, maar ook waar er nog ruimte is voor verbetering. En hoe graag jij ook volledig in je kracht wilt gaat staan, veelal gaat dit niet zonder slag of stoot. In deze fase mag je namelijk écht je schaduw aan kijken: waarom is het zo moeilijk om je design te leven? Welke beperkende overtuigingen heb je? Welke (maatschappelijke) verwachtingen houden je tegen? Niet altijd leuk, maar wel waar de échte transformatie plaats vindt. Human Design cursussen en readings kunnen je hierbij helpen.

Podcast

School of Human Design Podcast

Benieuwd naar onze podcast aflevering over dit onderwerp? Luister via onze website of je favoriete podcast-app.

3. Je design leven

Tot slot gaat het er om wat jij in de praktijk brengt. Je design leven, dat is waar de écht succesvol je purpose gaat leven. Dat is ‘where the magic really happens’. Maar daarvoor moet je wel consequent zijn in doen wat bij jouw energetische systeem past, keuzes maken vanuit je lichaam. Ook hier kunnen cursussen en readings je bij helpen. Want op papier weten hoe je je design moet leven, is niet hetzelfde als daadwerkelijk je design leven.

1, 2, 3

De ‘fout’ die velen maken is stap 2 overslaan; zodra we kennis hebben, willen we dit ook in de praktijk toepassen en dus gaan we vol energie en enthousiasme aan de slag met dat wat we hebben geleerd. Maar iets wat je vanaf jongs af aan hebt geleerd, is niet zomaar afgeleerd. Voor een succesvol Human Design experiment is het echt belangrijk dat je ook innerlijk werk doet en durft te kijken naar jezelf.

Op zoek gaan naar jezelf hoeft echter niet altijd die zware zoektocht te worden, je hoeft niet met jezelf in de knoop te zitten om te willen ontdekken hoe jij je nóg beter kunt voelen, hoe jij het leven van de minste weerstand kunt leven. Het is onze missie jullie te laten zien, dat de zoektocht naar de antwoorden in jezelf té leuk is − en dat Human Design een fantastische tool is om je daarbij te helpen.

Levensadviezen

Start je eigen Human Design experiment

  1. Ontdek je Human Design chart
  2. Download ons gratis stappenplan
  3. Leer je design kennen middels een reading of één van onze boeken & e-books
  4. Leer je design leven middels een sessie of één van onze online cursussen
  5. Vergeet ook vooral niet onze Human Design lifestyle producten te checken