Download ons gratis stappenplan

Wil jij leren hoe je je eigen design kunt lezen? Download dan ons gratis stappenplan!

(Be)leef je design event

Verlang jij ernaar om te verbinden? Om samen te komen met anderen die net als jij gegrepen zijn door het magische Human Design experiment? Om niet langer alleen te ‘weten’, maar écht te voelen wat het is om jouw design te leven? 

Kom naar ons allereerste Human Design event! Een dag die helemaal in het teken staat van landen in je lichaam. Een dag waarin we jouw design tot leven laten komen. Waarin je op alle lagen kunt ervaren hoe het is om als jou -met jouw unieke design- door het leven te navigeren. 

Human Design & Opstellingen

Voor dit event slaan we onze handen ineen met drie geweldige vrouwen en experts in opstellingenwerk en Human Design: Mirjam Halkes (Welopstellingen), Marloes Kremer (EFTKlopt) en Cecile Kremer (cecilekremer.nl). Om zo samen met jullie, het veld én de groepsenergie een onvergetelijke dag te creëren. Een dag waarin we de diepte in gaan, waar we conditioneringen aankijken, maar waar tegelijkertijd ook ruimte is voor plezier en speelsheid. Om vanuit het hart met onszelf en met elkaar te verbinden. 

Wat kun je verwachten?

Op een unieke wijze combineren we jouw persoonlijke Human Design en de kracht van het opstellingenwerk tot een levend experiment, waarin jij de regisseur van jouw eigen ervaring bent. We werken met de groepsenergie, en dus met een groepsopstelling- waarin we je écht laten ervaren wat het is om jou te zijn. 

Ervaring met opstellingen is niet nodig om deel te nemen. Het opstellingenwerk laat zien dat alles en iedereen met elkaar verbonden is en dat we onderdeel zijn van een groter geheel. Het biedt de mogelijkheid om op een zeer effectieve wijze zaken aan het licht te brengen, te doorvoelen en dieper te verbinden met wat voor jou helpend is. 

Thema’s die aan bod komen:

 • Ervaren wat jouw energietype en auraveld is 
 • Ontdekken hoe jij je verhoudt tot de andere types en designs
 • Contact maken en (weer) vertrouwen op jouw innerlijke autoriteit 
 • Doorvoelen van de invloed van jouw ‘denken’ op het leven van je design

Wil jij hier bij zijn?

Wij kunnen niet wachten om je daar te moeten! Hierbij wat handige informatie.

Datum: zaterdag 18 november 2023

Locatie: Buikersloterkerk
Buiksloterkerkpad 10, 1034 VZ, Amsterdam (klik hier voor informatie over de bereikbaarheid)

Tijd: 10:00 – 17:30 uur
(inloop vanaf 09:30 en uitloop tot 18:00 uur)

Koop nu je early bird ticket voor ‘Be(leef) je design’

Early bird: €111 (tot 3 november)
Regular: €144 (vanaf 3 november)

Wat brengt de dag nog meer? 

Naast de opstellingen brengt de dag nog veel meer leuks!

Cacao & Human Design 

We starten de dag met een cacao ceremonie. Cacao symboliseert de divine feminine. De drijvende kracht die ons beweegt. De levensenergie, die door ons heen stroomt. Tijdens een openingsceremonie verbinden we met de ‘spirit van cacao’. Een hart-opener, die erom bekend staat te ondersteunen bij al onze intenties. Het drinken van ceremoniële cacao uit Guatemala, zal ons deze dag ondersteunen bij het afdalen, vanuit ons hoofd, naar ons lichaam. De plek van waaruit we verbinding maken met ons hart, met de flow van het leven. Waar vanuit we de rest van de dag mogen beleven. 

Ecstatic dance 

We sluiten de dag af met een ecstatic dance, om de ervaringen van de dag te integreren. We bewegen door fysieke blokkades, die jou in de weg staan om volledig in jouw kracht te gaan staan. Maar creëren ook een moment van loslaten, waarin er ruimte is voor plezier en speelsheid. Om voorbij de woorden met onszelf en met anderen te verbinden. Om in een muzikale reis de ervaringen van de dag te kunnen laten landen en verankeren in ons lijf. 

Connectie 

Gedurende de dag zijn er diverse mogelijkheden om te verbinden met anderen of met je eigen design. Zo liggen er op diverse plekken matten, waarop je letterlijk in de energie van (een deel van) je chart kunt stappen. Een mogelijkheid om buiten de programma onderdelen zelf op ontdekking uit te gaan. 

Ook faciliteren we de onderlinge verbinding, de verbinding met elkaar. Vind je dit spannend? Ben je geen ‘netwerker’, ook al zegt je design dit misschien zelfs wel? Voor veel mensen -zelfs met een lijn 4- kan het niet altijd comfortabel voelen om zomaar op iemand af te stappen. We nemen je deze dag aan de hand mee. We breken het ijs en maken de drempels zo laag mogelijk voor je. Dit maakt dit event heel geschikt om alleen naartoe te gaan en anderen te ontmoeten die met dezelfde dingen bezig zijn. 

Dit begint al in de aanloop naar het event. Zo maken we vooraf een besloten Facebook-groep aan, waarin je (als je dat wilt) met zo’n 75 anderen kunt connecten en eventueel samen kunt afspreken om te carpoolen. Want dat is wel zo efficiënt en gezellig! 

Globale planning

09:30-10:00 Inloop 
10:00-10:30 Welkom + uitleg programma
10:30-11:00 Cacao-ceremonie 
11:00-12:00 Introductie
12:00-12:45 Lunch 
12:45-14:15 Opstellingen deel I
14:15-14:30 Pauze 
14:30-16:00 Opstellingen deel II
16:00-16:15 Pauze
16:15-17:15 Ecstatic dance
17:15-17:30 Afsluiting
17:30-18:00 Uitloop

Er is tijdens dit event water, koffie, thee, gezonde snacks en een heerlijke lunch aanwezig. We serveren een vega lunch. Als je speciale wensen hebt, of last van allergieën, laat het ons dan weten, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Meenemen: het event vindt veelal staand of zittend op de grond plaats. Zorg daarom dat je iets meeneemt waar je fijn op kunt zitten; een yogamat, (meditatie)kussen of kleed bijvoorbeeld.

Aantrekken: we willen je vragen om makkelijk zittende kleding aan te trekken; iets waar jij je fijn in voelt en vrij in kunt bewegen of zitten. En misschien wil jij wel een lekker warm vest meenemen? Trek daarnaast dikke sokken aan; de schoenen gaan namelijk uit! Er is vloerverwarming in de kerk, waardoor jouw voeten lekker warm blijven. Maar ben je een koukleum (zoals wij)? Neem dan ook vooral een doek of deken mee! 

Na afloop

 • Voel jij je meer verbonden met jezelf en jouw unieke design
 • Heb je meer inzicht in jouw energietype, aura en centers
 • Heb je conditioneringen kunnen ervaren
 • Heb je kunnen doorvoelen vanuit welke plek jij keuzes mag maken
 • Voel jij je verschillen met de andere types en designs
 • Heb je groep ervaringen opgedaan met opstellingenwerk en Human Design
 • Krijg je tools mee om verder te experimenten met het leven van jouw design

Voor wie en voorkennis

Dit event is voor iedereen die zijn of haar design wil leven. Voor iedereen die wil afstemmen op de wijsheid van het lichaam en zijn of haar design tot leven wil laten komen. Omdat tijdens het event de nadruk ligt op het voelen en ervaren, is het belangrijk om over een bepaalde basiskennis te beschikken. Dit hoeft geen uitgebreide studie te zijn, maar het is fijn om te weten welke verschillende types -met bijhorende aura’s- er zijn (lees bijvoorbeeld onze blog over de types), de verschillende autoriteiten te kennen (lees bijvoorbeeld onze blog over de autoriteiten) en te weten welke centers er zijn (lees bijvoorbeeld onze blog over de centers). Geen zorgen, we zullen je niet overhoren. Alles is vrijblijvend. Maar het is goed om te weten dat er op de dag zelf (te) weinig ruimte is om (naast een eventuele korte vraag) echt inhoudelijk op de theorie in te gaan. Het begrijpen van de basis, zal je helpen om de ervaringen te plaatsen. Het is geen must, maar wel een pré om het meeste uit je dag te halen!

Safe space

Wanneer je je design gaat doorvoelen, kan het zijn dat er emoties loskomen. De focus tijdens het event ligt op het naar binnen keren en echt voelen. We willen je graag meegeven dat alles er mag zijn. Jullie veiligheid en de liefdevolle aandacht staan centraal gedurende de hele dag. Kom zoals je bent en precies hoe je je die dag voelt. Alle emoties en gevoelens zijn welkom. Als er iets is, kun je altijd bij ons terecht om hetgeen wat er in je leeft te bespreken.

Locatie & bereikbaarheid

We zochten in stad en land, maar kwamen uiteindelijk ’thuis uit’. In het fijne Amsterdam. De Buiksloterkerk is een heel bijzondere locatie; een Rijksmonument waar verschillende feesten en events worden georganiseerd. Een mooie, grote, lichte ruimte, ondersteunend tijdens ons event.

Bereikbaarheid locatie

Met de fiets 
De Buiksloterkerk is goed bereikbaar met de fiets, vanaf het Amsterdamse pontje. Parkeren van fietsen kan in de fietsparkeervakken aan de voorzijde, langs het pad naar de kerk.

Met het openbaar vervoer 
De Buiksloterkerk is daarnaast goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Buslijn 34 van metrostation Noorderpark (richting Olof Palmeplein): uitstaphalte Barkpad. Buslijn 36 van NS Station Sloterdijk (richting Olof Palmeplein): uitstaphalte Barkpad. Voor inlichtingen over vertrektijden en eventuele wijzigingen van buslijnen kunt u bellen met 0900-9292 of kijken op of www.9292.nlwww.gvb.nl of www.ebs-ov.nl.

Met de auto
Let op: Sommige navigatiesystemen leiden niet naar de juiste plek. Gebruik daarom bij de navigatie het adres Karveelstraat 10, Amsterdam.
Gratis parkeren: In de buurt kan gratis geparkeerd worden. Op 90 meter achter de kerk is een parkeerplaats met 100 plekken. Navigatieadres: Baron de Coubertinlaan 2, 1034 ZK.

Route:
Vanaf de rondweg (A10): Neem afslag S116, ga richting centrum, neem de eerste afslag (Nieuwendam), sla aan het eind van deze afslag rechtsaf richting BovenIJ ziekenhuis, rijdt over het Noord-Hollands kanaal, sla linksaf de Statenjachtstraat in, volg de bocht naar rechts en neem bij de rotonde de 2de afslag. U bent nu in de Schepenlaan en slaat aan het eind linksaf de Spyridon Louisweg in. Vanaf die plek ziet u het kerkje van Buiksloot aan uw rechterhand. 

Vanuit de binnenstad: Neem komend vanuit de IJ-tunnel (Leeuwarderweg) de afslag Buiksloot/Nieuwendam, ga aan het eind van de afslag rechtsaf richting BovenIJ ziekenhuis, rijdt over het Noord-Hollands kanaal, sla linksaf de Statenjachtstraat in, volg de bocht naar rechts en neemt bij de rotonde de 2de afslag. U bent nu in de Schepenlaan en slaat aan het eind linksaf de Spyridon Louisweg in. U ziet nu het kerkje van Buiksloot aan uw rechterhand. 

Organisatie

Ellis & Lion van School of Human Design organiseren dit evenement, met ondersteuning van drie opstellers. Lees hier meer over de drie dames.

Marloes – Generator

Ik ben Marloes Kremer. Ik heb een bloeiende praktijk in het prachtige Nigtevecht en ben zo nu en dan ook te vinden in een hele mooie praktijkruimte in de Watergraafsmeer in Amsterdam. Ik geef trauma behandelingen en ik doe dat door middel van EFT (Emotional Freedom Techniques). Daarnaast hebben familieopstellingen en Human Design echt mijn hart gestolen. Vooral aan het laatste besteed ik elk vrij uurtje dat ik heb omdat het systeem zoveel lagen kent, leer ik elke dag wel iets nieuws. Deze kennis wil ik graag doorgeven. Het fijnste is om het echt te mogen ervaren en voelen en daarom is de combinatie van Human Design en opstellingen prachtig.

Cecile – Generator

Ik ben Cecile Kremer en het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met zichzelf met behulp van Human Design. Voor mijzelf en de mensen om mij heen heeft Human Design al zoveel betekend. Het mooiste aan dit systeem vind ik dat het je pure potentie weergeeft, waarvan je eigenlijk altijd (stiekem) al wist dat die in je zat. Human Design geeft je inzicht in alle kanten van jezelf zodat je die kan omarmen en kan gaan leven vanuit flow, zoals het voor jou bedoeld is. Magie ontstaat wanneer Human Design en opstellingen samen komen. Een prachtige manier om je design echt te gaan doorvoelen om zo echt vanuit je design te kunnen gaan leven.

Mirjam – Manifesting  Generator

Als mede-eigenaar van Welopstellingen is het interessant om nieuwe combinaties te maken in ons vak van opstellers. Als manifesting generator kan het bijna niet anders dat dit dan ook direct in de vorm komt. Nieuwe materialen, diepgaande kennis van Human Design en opstellingen komen samen in deze workshop. Heerlijk om mijzelf dit te gunnen om samen met de groep verder te onderzoeken in het wetend veld. Hoe kennis en doorvoelen van het unieke design van een ieder je kan helpen. Lichter en moeitelozer leven voor mezelf en voor anderen. Omdat niet al mijn centra’s gevuld zijn, zijn juist ook die anderen voor mij essentieel.

Andere producten