Download ons gratis stappenplan

Wil jij leren hoe je je eigen design kunt lezen? Download dan ons gratis stappenplan!

Afl. 8: Voeding I – HOE kun je het beste eten volgens Human Design?

In deze podcast aflevering praten we over iets anders dan anders. Wist jij namelijk dat jouw Human Design Chart laat zien, hoe jij gezond kunt blijven? Het vertelt van alles over voeding, beweging en slaap. In deze aflevering gaan we het specifiek hebben over voeding. En dan niet over wat voor soort voedsel je wel of niet moet eten, maar onder welke omstandigheden je het beste kunt eten. Dus HOE je het beste kunt eten.

Dit wordt dan ook eigenlijk een aflevering over digestion, vertering. In Human Design Color genoemd. Je Color laat zien welke omstandigheden jouw lichaam nodig heeft, om de belangrijkste voedingsstoffen uit het eten te halen.

Veel luister plezier!

* Wil jij checken wat jouw Color is? Dat kan nu met behulp van de School of Human Design chart, te downloaden via onze website! De app die wij noemen in de aflevering is inmiddels veranderd (en betaald). Check in de chart die je download via onze site, wat er staat onder het kopje ‘Digestion‘.

Podcast

Doneer en support de School of Human Design Podcast! Ben jij geïnspireerd geraakt door onze podcast? En wil je graag dat we meer afleveringen maken? Steun ons en doneer!

Start je eigen Human Design experiment

  1. Ontdek je Human Design chart
  2. Download ons gratis stappenplan
  3. Leer je design kennen middels een reading of één van onze boeken & e-books
  4. Leer je design leven middels onze sessies of één van onze online cursussen
  5. Vergeet ook vooral niet onze Human Design lifestyle producten te checken

Op de hoogte blijven van nieuwe producten en ander leuk nieuws? Schrijf je in voor de School of Human Design nieuwsbrief.