Download ons gratis stappenplan

Wil jij leren hoe je je eigen design kunt lezen? Download dan ons gratis stappenplan!

Afl. 40: Perspective

Onze voorlopig laatste aflevering! We zijn zo ontzettend druk met het ontwikkelen van een opleiding, het schrijven van een boek, het organiseren van events en het geven van readings, waardoor er eigenlijk geen tijd is voor de podcast. We weten niet of en wanneer we eventueel terugkomen; of de vorm van de podcast hetzelfde blijft… Maar wanneer je je inschrijft voor onze nieuwsbrief dan houden we je natuurlijk op de hoogte!

In deze aflevering praten we het over Perspective, je perspectief: de manier waarop jij de wereld bekijkt en ervaren waarneemt. Als mens hebben we allemaal ons eigen perspectief. Onze eigen bril. We zien de werkelijkheid niet zoals het is, maar we zien onze eigen perceptie van de werkelijkheid. Wij kunnen naar dezelfde situatie kijken en toch iets heel anders waarnemen. Welke inzichten geeft Human Design je over jouw unieke perspectief? Ontdek het in deze aflevering.

Veel luister plezier!⁠

Doneer en support de School of Human Design Podcast! Ben jij geïnspireerd geraakt door onze podcast? En wil je graag dat we meer afleveringen maken? Steun ons en doneer!

Start je eigen Human Design experiment

  1. Ontdek je Human Design chart
  2. Download ons gratis stappenplan
  3. Leer je design kennen middels een reading of één van onze boeken & e-books
  4. Leer je design leven middels onze sessies of één van onze online cursussen
  5. Vergeet ook vooral niet onze Human Design lifestyle producten te checken

Op de hoogte blijven van nieuwe producten en ander leuk nieuws? Schrijf je in voor de School of Human Design nieuwsbrief.