Download ons gratis stappenplan

Wil jij leren hoe je je eigen design kunt lezen? Download dan ons gratis stappenplan!

Afl. 33: Wat als stress, ziekte of trauma het leven van je design in de weg staat?

Welkom bij een gloednieuw seizoen van de School of Human Design podcast! Het is een tijd stil geweest hier op de podcast, maar we zijn terug!

In deze aflevering geven we je een update over de afgelopen maanden; Ellis is heel erg ziek geweest en inmiddels herstellende van long covid. Een ziekte die zoveel invloed op je leven. Én het heeft zoveel invloed op het leven van je design.

In deze podcast gaan we het daar vooral over hebben: de invloed van ziek zijn op het leven van je design, de invloed op je Human Design experiment. Maar, we willen het breder trekken. Want niet alleen een ziekte heeft invloed op het leven van je design, ook stress, overspannenheid, trauma, angsten, stoornissen, het hebben van een burn-out… Het maakt het leven, het leven van jouw potentieel, het vervullen van jouw missie en purpose soms zo ontzettend lastig. Maar waarom ís dat eigenlijk zo? 

Veel luister plezier!⁠

PS.
Volg ons op insta: @schoolofhumandesginnl
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Doneer en support de School of Human Design Podcast! Ben jij geïnspireerd geraakt door onze podcast? En wil je graag dat we meer afleveringen maken? Steun ons en doneer!

Start je eigen Human Design experiment

  1. Ontdek je Human Design chart
  2. Download ons gratis stappenplan
  3. Leer je design kennen middels een reading of één van onze boeken & e-books
  4. Leer je design leven middels onze sessies of één van onze online cursussen
  5. Vergeet ook vooral niet onze Human Design lifestyle producten te checken

Op de hoogte blijven van nieuwe producten en ander leuk nieuws? Schrijf je in voor de School of Human Design nieuwsbrief.