Download ons gratis stappenplan

Wil jij leren hoe je je eigen design kunt lezen? Download dan ons gratis stappenplan!

Afl. 26: Human Design in de praktijk: van donker naar licht

Met School of Human Design hameren we op het leven van je design. We proberen je met zo veel mogelijk kennis te voeden, maar de holy grail zit ‘m natuurlijk in al die kennis in de praktijk brengen. Echt gaan voelen wat het betekent om een bepaald design te hebben.

De design leven gaat veelal niet zonder slag of stoot. Het is een proces, dat rauw is, diep, en eerlijk. Het is confronterend. En soms ook pijnlijk. Want hoe dieper je in de mechanica duikt, hoe dichter je bij jezelf komt, hoe donkerder het kan worden.

In deze eerste aflevering van seizoen 3 delen wij onze ervaringen. We vertellen je waarom vertragen, loslaten en opruimen zo belangrijk is. En, we eindigen met een lichte noot en bespreken waar je het uiteindelijk allemaal voor doet.

Veel luister plezier!⁠

Podcast

Doneer en support de School of Human Design Podcast! Ben jij geïnspireerd geraakt door onze podcast? En wil je graag dat we meer afleveringen maken? Steun ons en doneer!

Start je eigen Human Design experiment

  1. Ontdek je Human Design chart
  2. Download ons gratis stappenplan
  3. Leer je design kennen middels een reading of één van onze boeken & e-books
  4. Leer je design leven middels onze sessies of één van onze online cursussen
  5. Vergeet ook vooral niet onze Human Design lifestyle producten te checken

Op de hoogte blijven van nieuwe producten en ander leuk nieuws? Schrijf je in voor de School of Human Design nieuwsbrief.