Benieuwd naar JOUW unieke design? Download ons (gratis) stappenplan en ga gelijk aan de slag! DOWNLOAD HIER.

Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Readings

Wil jij graag een persoonlijk reading ontvangen en meer inzicht krijgen in jouw unieke Human Design Chart? Bestel een schriftelijke rapportage of maak een afspraak voor een mondelinge reading, een 1:1 of een check-up sessie.

Je design leren leven

Met School of Human Design willen we je helpen jouw unieke design te leren kennen, maar vooral te leren leven. Daarom kiezen wij er bewust voor je geen standaard reading aan te bieden, waarin de losse onderdelen van je chart worden besproken. Boek je bij ons een sessie of rapportage, dan brengen we alle basis informatie uit je chart samen om jou meer inzicht te geven in wie jij bent.

We onderzoeken waarom sommige dingen energie kosten en andere dingen energie geven. Hoe alle elementen samenwerken of elkaar soms misschien wel tegenwerken. Hoe jij meer in je kracht kunt gaan staan en hoe je bijvoorbeeld je incarnation cross kunt interpreteren. We kijken naar je kwaliteiten, naar wat je belangrijkste persoonlijkheidskenmerken zijn, maar ook naar valkuilen en angsten die terugkomen in je design. Bovendien geven we je tools waarmee jij praktisch aan de slag kunt gaan, zodat jij verder kunt met je Human Design experiment.

Schriftelijke rapportage

De basis van je design

€75,-

Inclusief:

 • persoonlijke schriftelijke rapportage
 • concreet en praktisch
 • focus op de basis elementen van je chart: type, strategie, autoriteit, profiel, centers, incarnation cross
 • pdf bestand
 • persoonlijke tips

Persoonlijke reading

Human Design Reading

€199,-

Inclusief:

 • 60-90 minuten sessie + persoonlijke schriftelijke rapportage
 • concreet, praktisch, persoonlijk
 • focus op de basis elementen van je chart: type, strategie, autoriteit, profiel, centers, incarnation cross
 • online of face-to-face op ons kantoor in Amsterdam
 • mogelijkheid tot opname van het gesprek
 • voldoende ruimte om vragen te stellen

.

1:1
sessie

Leef je design

€100,-

Inclusief:

 • 60 minuten sessie
 • concreet, praktisch, persoonlijk*
 • focus op specifieke vragen of thema’s
 • online of face-to-face op ons kantoor in Amsterdam
 • mogelijkheid tot opname van het gesprek
 • voldoende ruimte om vragen te stellen

*vooraf inventariseren we wat voor kennis je al hebt opgedaan en welke specifieke vragen je hebt, om de sessie hier zoveel mogelijk op te laten aansluiten.

Check-up sessie

Stel je vraag

€50,-

Inclusief:

 • 30-45 minuten sessie*
 • concreet, praktisch, persoonlijk
 • online of telefonische afspraak
 • mogelijkheid tot opname van het gesprek
 • voldoende ruimte om vragen te stellen

*voorwaarde is dat je al een schriftelijke rapportage, mondelinge reading of 1:1 sessie bij ons hebt gevolgd

Schiftelijke reading

Leer jouw Human Design chart lezen, begrijpen én leven! In de schriftelijke reading komen de belangrijkste onderdelen van je chart aan bod: je energietype, strategie, inner authority, not-self theme en profiel. Daarnaast geven we meer inzicht in je open en gesloten centers en jouw purpose (incarnation cross).

We brengen alle basis informatie uit je chart samen om jou meer inzicht te geven in wie jij bent. Alles uiteraard zo praktisch mogelijk, zodat je er zelf mee aan de slag kunt, en we geven je persoonlijke tips, zodat je zelf kunt gaan experimenteren met je design.

Persoonlijke reading

Wil jij graag met ons jouw Human Design ontrafelen? Tijdens een persoonlijke reading komen de belangrijkste onderdelen van je chart aan bod: je energietype, strategie, inner authority, not-self theme en profiel. Daarnaast geven we meer inzicht in je open en gesloten centers en jouw purpose (incarnation cross).

We brengen alle basis informatie uit je chart samen om jou meer inzicht te geven in wie jij bent. Deze persoonlijke reading geeft je de kans om nóg dieper in de onderdelen van je Chart duiken. Tevens beantwoorden we alle vragen die je op dat moment hebt. Na afloop van het gesprek ontvang je een uitgeschreven reading -om alles later nog eens rustig terug te lezen.

Alle informatie brengen we -zoals je van ons gewend bent- zo praktisch mogelijk, zodat je er zelf direct mee aan de slag kunt. We geven je persoonlijke tips om zelf te experimenteren met je design.

1:1 sessie

Wil jij meer naar je gevoel luisteren, meer voor jezelf kiezen, maar weet je niet hoe? Zijn er dingen waar je tegenaan loopt? Concrete vragen of situaties die aandacht vragen, die blijven terug komen? En ben jij benieuwd hoe je daar vanuit jouw unieke design het beste mee om kunt gaan?

Geen uitgeschreven reading, maar een 1:1 sessie. Van tevoren duiken wij in jouw design. We delen onze opvallendste bevindingen: wat is uniek voor jou? Waar loop jij in jouw design mogelijk tegenaan? Daarna gaan we in gesprek en bepalen we aan de hand van waar jij nu staat, wat de eerste stap is die jij vandaag nog kunt zetten om dichterbij jezelf te komen. Om keuzes te maken die nóg meer aansluiten bij hoe jij en hoe jouw energie werkt.

Omdat een reading nogal een overload aan informatie kan zijn en je toch maar één verandering tegelijk écht kunt doorvoeren, is dat waar de focus ligt. Waar ligt de grootste winst? Waar kun jij vandaag nog starten om jouw energie nog meer tot zijn recht te laten komen? We denken met je mee, om te kijken hoe jij met minder moeite nóg meer van JOU -van jouw unieke energie- de wereld in kunt zetten. Concreet, praktisch en met een duidelijke focus op het leren LEVEN van je design.

Tevens beantwoorden we alle andere vragen die je op dat moment hebt -allemaal met jouw unieke design als uitgangspunt. Want alle antwoorden liggen in jou, maar soms is het fijn als iemand even met je mee denkt, als iemand je even op weg helpt!

Check-up sessie

Heb jij een schriftelijke rapportage ontvangen, een mondelinge reading of een 1:1 sessie gehad, maar loop je bij het leven van je design tegen dingen aan? Heb je nog wat concrete vragen of situaties die aandacht vragen, die blijven terug komen? Is er iets uit je design waar je graag meer over wilt weten? Maak een afspraak voor een check-up sessie! 

Voor wie zijn de readings en sessies?

Een reading of sessie* is voor iedereen die de basis van zijn/haar design wil begrijpen. Voor new bees die net beginnen met Human Design en meer inzicht willen in de basis elementen, of voor de gevorderden die willen weten hoe alle basis elementen zich verhouden. Voor diegenen die vastlopen op werk, privé of relatiegebied, die het roer willen omgooien of die nieuwsgierig zijn naar hun eigen unieke design.

Een reading geeft je niet alleen inzichten en kennis, maar School of Human Design zou niet de School of Human Design zijn, als het je ook niet praktische handvaten biedt om écht met je design aan de slag te gaan.

* In onze readings en sessies ligt de focus op het leven van je design, er wordt niet gekeken naar de diepere lagen van je design zoals de transits en maanstanden.

“What makes you different or weird- that’s your strength.”

School of Human Design

Met de School of Human Design helpen wij je te (her) ontdekken wie jij bent. Wat je unieke kwaliteiten zijn, je valkuilen, je drijfveren, je eigenschappen. Dit doen wij met behulp van de tool Human Design, die inzicht geeft in jouw unieke ontwerp als mens en je helpt om de beste versie van jezelf te worden, namelijk: jezelf. 

En jezelf zijn, gaat om keuzes maken die voor joú goed zijn. Die voor joú werken. We leven in een maakbare wereld en zijn opgegroeid met het idee dat we alles kunnen als we er maar hard voor werken. We kunnen alles leren, ontwikkelen, we moeten overal goed in zijn. Maar we hebben allemaal unieke talenten. En het zou een hele saaie bedoeling zijn, als we allemaal hetzelfde zouden zijn toch?

Jij bent hier, om juist wél jezelf te zijn! En Human Design is een tool die jou weer in contact brengt met dit unieke, talentvolle, vrije, energieke deel van jezelf. Als jij de dingen waar je niet goed in bent, overlaat aan een ander, kun jij enkel en alleen doen waar jij goed in bent. Leef het leven van de minste weerstand. Je hoeft niet langer overal goed in te zijn of overal aan mee te doen, je doet waar jij goed in bent. Dat waar jij voor gemaakt bent. En dit proces begint dus met het maken van de juiste keuze.

Op de hoogte blijven van onze online cursussen, e-books, blogs en podcasts?